Hogyan lehet valaki még augusztusban is hófehér bőrű?
törvényszerű, hogy nyár végére mindenkinek pecsenye pirosra kell sülni? Ezer és ezer oka lehet annak, hogy valaki nem az. Pl ha hiszed,
ha nem, sok ember dolgozik, amit zárt térben tesz, nem az Adrián 40 fok melegben a tűző nap alatt
"ha hiszed,ha nem, sok ember dolgozik, amit zárt térben tesz"
Ha hiszed, ha nem, létezik szabadság, nyaralás, pihenés, amikor jobb kimozdulni a négy fal közül és nem bent dögleni. Túrázás alkalmával is le lehet barnulni.
31. válaszoló vagyok, a 33. választ nem én írtam.
Vicces ilyenen veszekedni. Aki annyit jár nyaralásra, hogy koromfekete a nyár végére, annak minden elismerésem, de nem hinném, hogy mindenki megengedheti magának, hogy a nyáron akár 1-2 hétnél is többet járjon el nyaralni. De nem veszekszem ezen. Minek más véleményébe beleállni? nem is értem
Miért kell a végletekben gondolkodni?
Tehát van a munkás és a "az Adrián 40 fok melegben a tűző nap alatt" lévők? Meg a hófehér és a korom fekete? Meg akinek sok szabadsága van, meg akinek "hogy a nyáron akár 1-2 hétnél is többet járjon el nyaralni."?
Kettő között nincs senki és semmi?
Nem befosni kéne a naptól, hanem pl. karotin tartalmú ételeket kéne enni, mivel az megóv a leégéstől, sőt még a barnulásban is segít.
Csak megnyugtatlak, 2 hetet voltam eddig idén szabin, fehérbőrű vagyok, és barnulok, van egy egészséges világosbarna színem, mert a karotin tartalmú étel segített pluszba. Nem fekszem ki délben a napra.
Ezt így is lehet csinálni.
Nem nagy dolog lemenni a legközelebbi strandra és ott pihenni egyet. Vagy te, egyáltalán kimozdulsz otthonról szórakozás és világlatás, kirándulás miatt?
Vagy neked semmi igényed kimozdulni?
Mivel is védi a bőrét? A mesterséges, minimum százösszetevős fényvédőkkel és naptejekkel? 😂
A drogériák polcain csak nagyon minimális a teljesen mindenmentes termék, és a lakosság nagy része nem is ezeket használja, hanem az agyonvegyszerezett termékeket. Nos, akkor vajon melyik is a károsabb a bőrre nézve? 🤦👏
Vagy tetőtöl talpig beöltözik nyáron 35 fokban, hogy még egy centit se érje a bőrét a napfény?
37. A bőrt azzal is lehet védeni a naptól, ha keveset mész napra. Én semmi ilyen kencét nem használok, és pont így csinálom. Zárt épületben dolgozom, az út pedig oda vissza kb 10 -10 perc reggel korán, és este. Ilyenkor már nem különösebben ér sokáig nap. Kifeküdni égni, sülni meg nem fogok mert utálom, ahogy magát a meleget is.
Nincs. Legalábbis nem sok. Kb évszakonként egyszer megyünk el közös programra a párommal. Bőven elég. Nekem nem pihentető ide-oda rohangálni, ennyi. Sokkal jobban szeretek egy hosszú munkahét, és a napi edzések után bekuckózni a kanapéra, sorozatokat darálni neten, és könyveket olvasni. Megdöbbentő mi? Hogy nem mindenki olyan mint te. Mindenkinek mások az igényei.
Én is imádok sorozatokat nézni, edzeni és könyvet olvasni is.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!