Hogyan lehet valaki még augusztusban is hófehér bőrű?
Talán le kéne fogyni és akkor nem lesz "lógó hasam, gusztustalan csöcseim".
De tudom, panaszkodni mindig könnyebb, mint tenni a változásért. És ez nemcsak rád, hanem az összes panaszkodóra jellemző.
Pl. itt is panaszkodnak, hogy féltik a bőrüket. Kérdezem én: hány liter répalevet ittatok ezen a nyáron, mennyi sárgarépát, sárgabarackot..stb olyan ételeket ettetek, amiben van karotin? Szedtek-e karotin tablettát pluszba? Persze, hogy egyikkel se éltek. Ha nekem bajom van, akkor utána nézek, hogy mit tudnék tenni ennek érdekében.
Hatásos, mivel saját, érzékeny bőrömön tapasztaltam meg. Ezt a válaszomat is nyugodtan leszavazhatjátok, attól még nekem lesz igazam.
Utána lehet nézni, ha nekem nem hiszitek el, hogy a karotinnak milyen jótékony hatása van a bőrre. Legalább ma is tanultok valamit, amit majd jövőre tudtok alkalmazni, hacsak el nem felejtitek addigra.
2020 óta vagyis a járvány óta nem voltam idegen zárt helyen (leszámítva az oltásokat, és egyszer papírok aláírását egy távmunka munkahelyen). Az utcán is ritkán voltam, maszkban, rollerrel, de általában ez is nagyon ritka. Egyszer Dunakeszire kellett oda-vissza utaznom, lábbal hajtós rollerrel ez nehéz út, próbáltam hajnalban jönni-menni.
Az ételt alapanyagokból állítom elő, általában köles, lencse, teljes liszt, vagy a közeli nyiltlégterű termelői piacról hozom hajnalban. Kenyeret sütök, tejet oltok, sokat főzök.
Funkcionális programozási programnyelveknek, algebrának, típuselméletnek hála sikerült megoldani a stabil távmunkát, itt szerencsémül jöt, hogy elméleti hobbi-okok miatt ezek már 1998 óta érdekelni kezdtek, ma meg van piac rá. Amúgy a járvány csak kismértékben változtatott az életemen, előtte is ritkán jártam ki a Külső Világba a Normálisok közé, gyerekkorom óta meglevő személyiségzavarok miatt. Baráti köröm is skizofrénekből, paranoiásokból, társadalom peremén élő emberekből, telepi körülmények közt élő cigányokból tevődik össze.
Nem mindegy neked? Rasszista vagy?
Egyébként nekem fehér a bőröm jelenleg is.
Ha nap ér max leégek, egy darabig piros lesz, aztán elmúlik, és ugyanúgy fehér leszek. engem nem zavar a színem, más vèleménye meg nem érdekel, így nem napozok direkt, nekem nem kell hogy ropogósra süljek, utálom a meleget is, ha nem muszáj nem mozdulok ki, és amúgy is káros a sok nap. A munkahelyem elég közel van, így nem sokat vagyok napon. Reggel este 10 -10 perc mire melóba/hazaérek.
Fú kérdező, te nagyon buta vagy❗
Arra nem gondoltál a pici agyaddal, hogy vannak olyanok akik nem szeretik a napot❓ 🤔
Én gyűlölök napozni, mert nem tudom elviselni és tudatosan nem vagyok többet a napon, mint amennyire szükségem van a házból kimozdulni A-B-be eljutni.
Ne tegyél fel a jövőben ilyen primitív kérdést❗ 🖕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!