Miért nem tudom soha egy huzamba átaludni sose az éjszakát? Mindig felébredek, nagyon zavar. Miért alszok ilyen rosszul? A szobát is pedig rendesen kiszellöztetem! 19L
1. Mozogj (mindegy hogy mikor, de a lényeg hogy fizikailag is fáradj el)
2. Lefekvés előtti fél/ 1 órában már ne használd a mobilod
3. Ha lehet éjszakára legyen nyitva az ablak
4. Ha van valami, ami miatt szorongsz, vagy stresszelsz, akkor azon dolgoznod kell (nálam pl ilyen eredetű a problémának)
Sokat vagyok kinn és mozgok is de igy se megy az alvás...
Ablak is nyitva van.
Elalvás elott fél orával nem használom már a mobilomat. 10 kor leteszem a mobilt sot gyakran már 9 kor is.
Én amikor ittam rendszeresen kv-t, én is felkeltem rendszeresen éjszaka.
Reggel meg úgy néztem, mint aki nem aludt soha.
Ha lehet, szokj le róla
Amúgy nyugodtan pontozzatok le, nekem nagyon jól bevált, hogy leálltam a kávéval, cukros löttyök fogyasztásával, alkoholokkal. Végig aludtam az éjszakákat és nappal sokkal kipihentebb voltam. Nem volt az az egész nap el tudnék aludni érzésem.
Ami még fontos mellé a vitamin bevitel, sok zöldség, gyümölcs fogyasztása. Nekem olyan 1-2 hétbe tellett mire átállt a szervezetem, az emésztésem is rendbe jött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!