Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pisiltél már be órán? Esetleg...

Pisiltél már be órán? Esetleg volt olyan, hogy majdnem? Vagy máshol? Mi miatt?

Figyelt kérdés

tegnap 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Minden harmadik hétfőn 11-kor.
tegnap 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

Munkahelyen.

Nagyon kellett már pisilni. De gondoltam, előtte még beveszem a gyógyszerem. Persze félrenyeltem és hát megtörtént a baj. Szerencsére volt két kötény, amiket szoknya szerűen magamra kötöttem, így vészeltem át a maradék egy két órát. Nem látszott meg semmi, de iszonyat kényelmetlen volt. Ráadásul hazafele igencsak befagyott a pics a nadrágba, mire hazasétáltam a repkedő mínuszokban.

tegnap 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Igen, első vagy második osztályban napköziben. Úgy emlékszem, nem igazán engedtek ki minket pisilni, így mással is megtörtént. Szerencsére vastag, téli, sötét színű nadrágom volt, nem vette észre a tanítónő sem, amikor kivettem a leckét bemutatni, bár kicsit félve mozogtam, meg nem mertem nagyon közel menni. Kérdezte is, hogy minden rendben van-e. Mire jött értem anyukám, már nem látszott.
tegnap 21:45
 4/11 Vágy-i ***** válasza:
Én egyszerűen eldurrantam de lány vagyok
tegnap 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
4. Nyele volt a fingnak?
ma 07:59
 6/11 anonim válasza:

Órán egy bepisilésemre emlékszem,nem szólított fel a tanár,hiába jelentkeztem és egyszer csak megindult.

Volt olyan amikor a liftben nem tudtam tartani.

Kocsiban és buszon is bepisiltem.

Na meg elég sokszor éjszaka,álmomban.

Nagyjából ilyen helyzetek voltak gyerek/kamasz koromban.

Felnőttként is megesett már párszor.

ma 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Olyan volt hogy rendesen kakát nem tudtál tartani? Az kegyetlen!
ma 09:17
 8/11 anonim ***** válasza:
én távolsági buszon majdnem... iszonyú rossz volt, de sikerült a buszvég wc-jéig eljutnom... azóta se mentem soha többet távolsági busszal sehova.. vonatoztam.. ennek 30 éve már :)
ma 12:14
 9/11 Vágy-i ***** válasza:
#5 mondom lány vagyok
ma 12:15
 10/11 anonim ***** válasza:
9. Tudom, a lányok nem pukiznak és nem kakálnak! Gondolom ezt akartad mondani! ;)
ma 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!