Miért nem tudom soha egy huzamba átaludni sose az éjszakát? Mindig felébredek, nagyon zavar. Miért alszok ilyen rosszul? A szobát is pedig rendesen kiszellöztetem! 19L
Én sok gyumolcsot zoldséget eszek, de a kávét szeretem arrol nem tudok leszokni...
Nem a kávétol nem tudok aludni sztem mert én 15 éves koromban is kávéztam már és akkor jol végig tudtam aludni az éjszakát. 1 éve alszok kb ilyen szarul.
Igen, nagy része amiket itt írtak jó. Ha nem tudod átaludni az éjszakát, akkor valami külső vagy belső tényező zavarja a szervezeted. A belső tényező amiket te művelsz, mint pl hogy stresszelsz, vagy hogy kávézol délután 4 után stb. stb. A külső tényezők pedig, hogy teljesen elsötétíted a szobád, lehűtöd (amennyire csak lehetséges ebben a melegben), jó a pára tartalom stb.
Én most rátaláltam egy jó kis 14 napos kihívásra ahol jó tippeket írtak. Keress rá a Hellosleep Kipihenten 14 éjszaka alatt nevű cuccára. Ingyenes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!