Kinek mi a legnagyobb problémája az életben?
És ha az nem lenne, akkor minden jó lenne?
Én elég élettelen vagyok és van egy mentális betegségem is.
De ha ez a kettő nem lenne szerintem sínen lennék.
34/F
A tudomány még nem oldotta meg a DNS meghekkelésével történő visszafiatalítást és halhatatlanságot.
Minden más problémával magam is elboldogulok.
57/F
Nekem a reggeli felkelés.
Utálok a jó meleg ágyból reggelente kibújni.
Lehetne több önbizalmam, mivel az anyám leépítette.
És lehetnék kevésbé féltekeny a páromra, mert sokszor úgy érzem hogy nem vagyok az ideálja vagy csak a második. De lehet ezt csak én gondolom így.
Ha ez a kettő nem lenne, gondtalan lennék.
2-es! Ez nagyon tetszett! :D
Jelenleg, 1 éve már, hogy elváltam 15 millió van egy közös házban, hitel is van rajta, nem tudom mikor adjuk el, hazaköltöztem 39 évesen szülőmhöz, kellene a pénz.
Most meg sem próbálok ismerkedni mert ami van havonta megy a házra, igaz családi ház de együtt élek az egyik szülőmmel, és nem tudom , hogy egyenlőre, hogyan tovább.
albérlet sok pénzt elvinne, ex feleségemmel próbálunk több pénzt visszafizetni havonta úgy talán hamarabb rendezve lesz a kölcsön.
jelenleg sz@r minden
Folyamatos hangulatingadozások, egzisztenciális bizonytalanság hogy nem igazán látom magam, ki vagyok az életben, merre tartok, merre szeretnék tartani.
De ezek nem olyan vész nagy problémák, tudom mellettük menedzselni az életemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!