Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok ennek az undorító,...

Várjátok ennek az undorító, szürke, hideg, rövid nappalokkal megátkozott évszak végét és hogy végre tavasz legyen?

Figyelt kérdés
tegnap 23:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
41%
Nem, imádom a telet.
tegnap 23:37
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Én várom.
tegnap 23:42
 3/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem is tudom, azért ez se rossz, de azért várom mert tavasszal viszont kevesebb a depressziós, és kevesebb a lehúzó tényező a környezetben. Azokat viszont megértem akik hajnal 6-kor mennek dolgozni mikor mínusz 7-8 fok van, hogy rühellik a hideget. Napközben még egész jó.
tegnap 23:51
 4/26 anonim ***** válasza:
Várom.
ma 00:12
 5/26 anonim ***** válasza:
74%

hogyne várnám. sosem értettem, mi a jó abban, ha hideg van és sötét.

de amúgy határozottan hosszabbodnak a nappalok, szóval nincs messze.

ma 00:18
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Várom.

Tudom, hogy a természetnek szüksége van (lenne...) a télre itt a mi éghajlatunkon, de ettől még szeretnem nem muszáj, csak elviselni 🙂

Kisgyerekkel (2 éves) a szánkózás meg a havas játékok még épp jó bulik lennének, de idén is alig volt hó, a hideg, szürke idő, a sokszor rossz levegő, a kínlódás az öltöztetéssel, a kihalt játszóterek és a többi ilyenkor jellemző negatívum pedig elveszik a kedvünket a sétáktól, a gyerkőcöt is alig tudom rávenni sokszor, hogy kimenjünk...

Szerencsére már látom a fényt az alagút végén, így már kicsit könnyebb 🙂

ma 00:42
 7/26 anonim ***** válasza:
hát nekem meg ha már tél, inkább legyen szürke idő, mint szívni a hóval jéggel mindennel.
ma 01:08
 8/26 anonim ***** válasza:
73%

Nem

Számomra a nyár az undorító

ma 01:45
 9/26 anonim ***** válasza:
Én elvagyok ilyenkor is.
ma 03:03
 10/26 anonim ***** válasza:
33%
Nem! Amikor nem kell télikabát én szenvedek!
ma 03:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!