Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok ennek az undorító,...

Várjátok ennek az undorító, szürke, hideg, rövid nappalokkal megátkozott évszak végét és hogy végre tavasz legyen?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Igen, csak kár hogy az igazi tavasz kb. 1 hónapig fog tartani. Márciusban még simán fagyni fog reggelente, napközben meg majd fúj a viharos szél, esik az eső vagy a akár a hó. Májusban meg már lesz 30 fok délutánonként.
tegnap 07:01
 12/28 anonim ***** válasza:
Én csak a világosat nem várom, de a tél mehet.
tegnap 07:49
 13/28 anonim ***** válasza:
Viszonylag gyorsan elmegy, most volt december.
tegnap 07:50
 14/28 anonim ***** válasza:
56%

Én szeretem a telet, de most csak azért várom, mert pont év elején kezdtem el randizni valakivel, és már egy rakás beltéri programon voltunk és tök jó lenne valami hosszabb, kültérire is menni, mennék vele kirándulni, tópartra, állatkertbe, strandolni, várost nézni, akármi, jó volt az összes beltéri program, csak rövid volt az idő, amit ott töltöttünk és egyszer mentünk az egyik után sétálni a rakpartra, hogy ne kelljen azonnal hazamenni, de lefagytak a lábujjaim 10 perc séta után.

Egyébként nem a tavasz a kedvencem, utálom, amikor elkezdenek ébredezni a rovarok :D

tegnap 07:58
 15/28 anonim ***** válasza:
56%
Na majd mindennap támadnak a dögök, az tényleg jó lesz!
tegnap 08:00
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ☀️

És pláne az óraállítást hogy végre világosban érhessek haza munkából.

tegnap 08:47
 17/28 anonim ***** válasza:
57%

14!

Mit is szeretsz akkor a télben, ha kint lenni nem lehet, mert 10 perc után megfagysz? 🙃

Bentről nem nagy kunszt elviselni...

tegnap 09:18
 18/28 anonim ***** válasza:
58%
Zimankoúúú!!! 🌬️❄️❄️🧊🥶🧊❄️❄️
tegnap 09:20
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon várom, hogy végre csokira napoztathassam a bőröm.
tegnap 10:47
 20/28 anonim ***** válasza:
19. Egyszerűbb lett volna négernek születned! :D
tegnap 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!