Melyik a kedvenc évszakotok? Nekem a mai kor extrémen forró nyarai után egyértelmű hogy az ősz és a tél, késő ősz és kora tél.
A nyár a kedvenc évszakom. Után a december jön az ünnepek miatt, utána jön csak a tavasz.
Nem vagyunk egyformák. Mindenki mást szeret, mást bír.
2-es antiszociális lény lol, de igaza van. A nyár az ez ami most van, 40 fok. Ez kellemes?
Magyarországon a telek nem is kemények már, -5 fokig simán lehet kint sétálni ha vastag zokni van az emberen, vagy aki fázós akkor fülvédővel...
Nekem egyértelműen október-április közötti időszak. Szinte ugyanaz végig kis túlzással.
Május-szeptember kevésbé de július augusztus ami a legutáltabb
Hát, mint írtam az éjszakai 20+ fok nem túl szimpatikus, 18-19 jobb lenne. De igen, nappal szeretem a 30 fokokat, nekem kellemes. :)
Nincs "miért", egyéni ízlés, én se firtatom hogy te "miért" mást szeretsz.
Én is írtam...
Én éjre a 24 fokot még talán bírom. A 26 fokos szobát toronyventivel 23-ra hűtöm 2 órán át és utána már hajnalra legtöbbször a kinti levegőtől is jó lesz. Ritkán adódik, hogy felkelek és vissza kell kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!