Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok ennek az undorító,...

Várjátok ennek az undorító, szürke, hideg, rövid nappalokkal megátkozott évszak végét és hogy végre tavasz legyen?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
jobb lett volna igen annak születni
tegnap 12:12
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem, mert így is félek, hogy kifutok az időből...
tegnap 12:52
 23/28 anonim ***** válasza:
A szürke trutyis időt és - például tegnaphoz hasonló - elhibázott jelentési napokat én is rühellem, de ennél keményebb teleket éltünk régen. Mondjuk: én már nem nagyon... Kismillió dologgal el lehet foglalni magunkat. Én tegnapra már túráztam és február nekem már túra-időszak, bár a jelentés nem volt köszönőviszonyban a valós szürke időjárással. Helyes jelentéssel v.sz.l. nem indultam volna el és más baj is történt... De ez van.
tegnap 12:52
 24/28 anonim ***** válasza:

Majd főhetünk a levünkben, jó idő ide vagy oda.

Ha szerencsénk van, májusban még pont élvezhető lesz.

Júniusban szokott mindig durranni.

tegnap 13:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Tavaly azzal riogattak hogy ez volt a mostani "leghűvösebb" nyarunk, ennél már csak melegebb lesz! Pedig már akkor is majdnem elpatkoltunk! 😂
tegnap 13:01
 26/28 anonim ***** válasza:

Ha az lesz amit ígérnek, akkor kell venni egy nagy hűtőt lakókocsinak!

Ott töltjük a nyarat! 🧊🗄️❄️ 🌞

tegnap 13:04
 27/28 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon nem várom, újra rohadó emberek????? Neeeee
tegnap 20:59
 28/28 anonim ***** válasza:

"Tavaly azzal riogattak hogy ez volt a mostani "leghűvösebb" nyarunk, ennél már csak melegebb lesz! Pedig már akkor is majdnem elpatkoltunk! "

ez ilyen bulváros túlzás. az egy dolog, hogy gyors ütemben melegszik az éghajlat, de az olyan nyarak, mint a tavalyi (amelyik magasan megdöntötte a korábbi rekordot) a klímamodellek szerint valószínűleg még 30 év múlva is viszonylag melegnek fognak számítani.

ma 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!