Szerintetek ez milyen élet?
Figyelt kérdés
25 vagyok és gyakorlatilag csak munka és alvás az életem semerre nem megyek soha csak munkába és haza. ( oké meg bolt) és ennyi.. barátaim gyakorlatilag egy sincs.. ha alakul is azokkal se megyek sehova ( pedig ők akarnak menni) így azokból a barátságokbol is túl gyorsan semmi lesz.2023. aug. 17. 12:43
11/17 anonim 

válasza:

Semmilyen, mert az ilyet nem lehet életnek nevezni.
12/17 anonim 

válasza:

Ha neked jó így, akkor semmi probléma nincs ezzel az életmóddal sem. Amíg törvénybe nem ütközik, mindenki úgy élhet, ahogy akar, a mások véleményével meg nem kell foglalkozni.
13/17 anonim 

válasza:

szuper, ha lenne időm sportolni mellette + normálisan megfizetnék én ezt választanám
ha ki vagyok sportolva és tele a brifko, általában van kivel lógni vagy el tudok menni olyan helyekre amik engem érdekelnek
+ melózni is több kedvem van
ezekkel hogy állsz?
én rosszul és ezért is érzem azt hogy mindig kell valami, menni ide-oda, ezzel-azzal beszélni, vágyakozni dolgok után, munkaidőben lógni stb
14/17 anonim 

válasza:

Pacsi, ugyanilyen "életet" élek én is. SOkkal jobb, mint 2 puyal, egy társ keretében vesződni, így szabadsága van az embernek...
15/17 anonim 

válasza:

Nekem nem lenne jó élet, mert szeretek eljárni mindenféle. Barátaim nekem sincsenek, de sosem unatkozok, alig van egy kis szabadidőm, amikor nem csinálok semmit.
16/17 anonim 

válasza:

Én is így élek. Annyi, hogy van párom és totál jól feltaláljuk magunkat idegenek nélkül.
17/17 anonim 

válasza:

Nekem is ez van csak en mar 40 vagyok a g-ci munka miatt az eletkedvem 0-n van, semmihez sincs kedvem
2 nap hetveg elmegy mintha nem is lenne, utana kezdodik a bolondokháza elolrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!