Egy távolabbi ismerősöm pánikban volt, kért tőlem 25 ezer forintot fél éve, azóta mindenféle indokkal nem akarja megadni, már neki áll feljebb - tehetek valamit?
Figyelt kérdés
Közösségi oldal beszélgetésekben kérte a pénzt, tehát onnan vannak fotóim az egészről, van-e módja, hogy ki lehessen kényszeríteni (megoszthatom-e, hogy vigyázzanak vele vagy az már becsületsértés)?2023. aug. 6. 23:23
21/24 anonim válasza:
19: Te ennyire h:lye vagy? Jó hogy nem a tartozót véded. Eszem megáll, milyen egybites emberek vannak (más téma, de még szavazhatnak is).
Olyan nincs, hogy valaki a tartozását (legalább részletekben) ne tudja megadni! Akkor egyen zsíros kenyeret, ne vegyen naponta cigit, váltson kisebb Net-csomagra, egyen kevesebbet, használjon buta telefont, ezer módja van a költségcsökkentésnek.
A tartozás megadása az első, minden más utána jön! Hány éves vagy, hogy ezt nem tudod? Szégyelld magad!
22/24 A kérdező kommentje:
Nos, több gyermeket nevel, nehezebb anyagi helyzetben van, mint én, magam pedig ezt el tudom engedni... nem vagyok egy haszonelvű ember, igyekszem méltányos lenni, valóban, adakozni is szoktam, most pedig főképp a tagadása bosszantott és ezt utóbb kulturáltan meg is beszéltük.
2023. nov. 11. 16:00
23/24 anonim válasza:
21 vagyok. Látom, sokaknak fáj az igazság. Gondoltam...
24/24 anonim válasza:
Maga miről beszél, 21-es? Merthogy az én kommentemhez nulla relevanciája van annak, amit írt, az tény, de az is, hogy a kedves anyukája alaposan elfelejtette magát a minimális jólneveltséggel ellátni. A múltkori "Szégyelld magad" is maga volt? Hát még mindig nem vagyok a kutyája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!