Miért/Mitől lesz valaki sértődékeny? (Olyan módon, hogy még ráadásul neki áll feljebb, és kioszt, pedig nincs is igaza, és én nem mondtam addig számára semmi durvát/sértőt...)
... Csupán csak eltért a véleményem az övétől, és ezen sértődött meg.
Barátom/haverom az illető egyébként.
Ráhagytam akkor a "dolgot".
2
Ehhez annyit tennék hozzá, hogyha randin csinálod, akkor tényleg idegesítő. Nem a tanárbácsinkat keressük (általában) a férfiakban. Ha állandó párod van, akkor se akkor kritizáld, mielőtt szexet akarsz.
Nem randiról és nem is szex előttről van szó, hanem nagyjából szinte bármilyen helyzetről.
Pl sokat panaszkodott, hogy a gyerekek nem hajlandóak egyedül lefürödni. Később egyszer felhoztam, hogy szerintem ott van a gond, hogy sok mindent csinál egyszerre, és a kölkök megtanulták, hogy ha elég kitartóan húzzák az időt, akkor a sietség miatt inkább feladja és lefürdeti őket. Gondoltam, talán adok egy támpontot a problémájára, erre pár perc múlva már ott tartottunk, hogy én kioktatom, meg nekem semmi sem jó, meg néhány információ alapján egyből elítélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!