Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki szorongás miatt nem bír...

Aki szorongás miatt nem bír idegeneknek köszönni az is bunkó? Aki nem szándékosan nem köszön mindig amikor kéne

Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 04:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én Szociális fóbiás vagyok, és igen, előfordult már velem ilyen.

Egész pontosan az hogy próbáltam köszönni, de csak valami motyogást sikerült összehozni.. Egyszerűen nem akart hang kijönni a torkomon.

Nagyon kellemetlen érzés tud ám lenni hogy beszélni akarsz, de nem tudsz....

2023. aug. 2. 09:26
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
11-es, dettó. Vagy valami rekedtes motyogás jött ki, vagy nagyon halk köszönés, ami közben elcsuklott a hangom. Ma már köszönök, de nem tudom, miben jobb az, hogy mosolygás + köszönés közben arra gondolok, forduljon fel a másik, és miért mászkál akkor, mikor én.
2023. aug. 2. 09:34
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
A #7-es írja a tuttit. Azért nem szorongott az exe, hogy köszönés nélkül kérje amit akar. Csak a köszönés derogált neki. Tipikus bunkó, aki a szorongásra fogja. Ha szorong, akkor kérni se legyen bátorsága!
2023. aug. 2. 09:37
 14/18 anonim ***** válasza:
9, az jobb hogy bolond lyukból bolond szél fúj, úgy köszön ahogy az esze viszi, hétfőn köszönök, kedden nem, nem őszinte, hányat láttam ilyet. Minek?
2023. aug. 2. 09:38
 15/18 anonim ***** válasza:
32%

Az emberek csak azért tartják ezt a formális baromságot, mert valamit akarnak a másiktól hogy túléljenek.

Normál esetben ez merő udvariasság, de a normál üdvözlési szándék ritka mint a fehér holló.

2023. aug. 2. 09:41
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
manapság divatos lett, hogy mindenkinek autizmusa van meg szorongása, és ettől ő a világ legjobb embere és midenki legyen kedves kinyalni a sggét, de mindegy mivel mentegeted magad, csak egy szocializálatlan bunkó vagy.
2023. aug. 2. 11:36
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Addig ne mondd ezt, amíg köszönök, bármi okból is.
2023. aug. 2. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A bunkóság az, amikor egy egyén figyelmetlen, érzéketlen, kevesebb empátiával viszonyuló, mint azt ő képes lenne belátni ha érdekelnék mások, vagy belátja, csak nem érdeklik mások. Szóval az önzőség, más megélésére ridegség egy formája.

Amikor valaki szorong és ezért úgy cselekszik, ahogy egy bunkó cselekedne, az nem az előbb felsorolt értékek( hiánya) miatt van, hanem egy erős betegség miatt. Amikor szenvedést élsz meg, mint a szorongás, akkor mondhatni a jó és a rossz ugyanúgy harcol, csak az előbb a rossz az egyén jóságának hiánya, míg itt egy rajtad kívül álló dolog, ami téged kínoz. Ezt nem te csinálod, mint azt, hogy leszarsz valakit, hanem a betegség csinálja veled.

2023. aug. 4. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!