Hogy kezelitek ha nem kölcsönös az érdeklődés a másik részéről Messenger-en?
Általában ismerősöknél, de családtagoknál is én szoktam mindig kezdeményezni az online beszélgetéseket.
Sokszor van hogy elolvassák az üzenetet, de nem írnak vissza. Ha igen, akkor is el van intézve annyival hogy "Kösz, jól", és meg is halt a beszélgetés...
Nem tudom, nálam alap illedelmesség hogy ha valaki ezt megkérdezi tőlem akkor visszakérdezek.
Ha még ezek után továbbra is kérdezek, érdeklődök felőle (mert őszintén érdekel mi van vele) sokszor félmondatos válaszokat kapok, és úgyszinten nem kérdeznek vissza.
Az ilyet ti hogy kezelitek? Vagy hogy szűrítek le hogy a másik valójában kurvára nem akar veletek két sort sem váltani?
Ha ezt nagyon komolyan, szigorúan venném akkor kb nem lenne kivel beszélgetnem, csak szokszor bánt, bosszant.
Főképp hogy most tervezem hogy ráírok egy kb 15-20 éve nem látott ismerősre, és felék hogy ez lesz a vége és kínosan érezném magam.
Nem akarok sem nyomulni senkire, de nem is szeretném pár üzenet után otthagyni hogy "jól van, ha te nem kérdezel akkor én sem'.
Amit még hozzátennék, általában kétféle ember van:
A legtöbb ismerősömnél az ilyen "Mizu? Mi a helyzet" kérdések csak amolyan felvezető szöveg mielőtt megkérdeznék amit szeretnének.
Ez lehet segítségkérés, találkozóra hívás, érdeklődés valami felől. Vagy simán csak van mesélni valójuk. Ezzel semmi baj nincsen, céllal keresnek.
A másik az unatkozók, akiknek nincsen konkrét céljuk, csak messengereznek és rád írnak, hátha te leszel akkora balek, hogy szórakoztasd őket. Nincs konkrét célja, iránya a beszélgetésnek, csak telik az idő.
Azt is tegyük hozzá az emberek nagy részének van jobb dolga is mint azonnal válaszolgatni kérdésekre. Nem mindenki ül otthon egész nap azt várva, hogy írjon már valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!