Mik a tipikus fiús és lányos érdeklődési körök?
Fiús: foci, autók, motorok, csajok,
Lányos: divat, vásárlás, celebek, szerelem
Kár ilyenekben gondolkodni. Régen is csak propagandaszerűen nyomták, hogy ilyenek a fiúk, olyanok a lányok, de azok a gyerekek akiket elfelejtettek erről tájékoztatni, teljesen függetlenül érdeklődtek a különböző dolgok iránt.
Volt egy gimis iskolatársam, egy csámpás nagydumás csaj, elég sok időt töltöttünk úgy, hogy ő beszélt én meg hallgattam:D Megőrült a koreai popért és és mekibne ettünk meg kísérgettem a plázába... atán elment a BME villamosmérnöki szakára és most azt számolgatja, hogy az autók elektromos alkatrészei által kibocsátott elektromágneses mező mekkora hatással vannak egymás teljesítményére és amennyiben káros, hogy lehetne ettől a hatástól megszabadulni. Nőies, mi?:D
jól mondod, az igazi férfiak évente 1x fürdenek és 50 méterről lehet érezni hogy milyen büdösek
5ös, mert talán a férfi aki nem parfümözi magát, már egyből büdös és igénytelen?
Ne légy már kétbites...
1.te nem vagy komplett, kezeltesd magad; ilyen túlzásokba esni.
2. mert ezt csak te írod! Tanulj meg magyarul, itt senki nem beszél, csak ír; hiába hallasz hangokat a fejedben.
Lányok: smink, kpop, tiktok
Fiúk: edzés, sport, szex
Fiúk: Barbie baba, kötés, horgolás
Lányok: military játékok, extrém sportok, műszaki dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!