Jogi egyetemet elkezdeni 38 évesen, hobbi/érdeklődés okán teljesen értelmetlen?
Figyelt kérdés
Szeretném lefoglalni magam, és érdekel a jog.2023. márc. 10. 15:16
1/13 A kérdező kommentje:
Ja, nyilván nem nappalin.
2023. márc. 10. 15:17
2/13 anonim válasza:
Manapság az élethosszig tartó tanulás a trendi. Ha van rá időd, pénzed, érdekel is, miért ne? Ártani nem árthat.
3/13 anonim válasza:
A munkahelyemen 50+ korú emberek is járnak főiskolára/egyetemre.
4/13 anonim válasza:
Mindent tegyel meg,amire tellik!
De magyarorszagon inkabb a megfelelo kspcsolatok hoznak eredmenyt,mintsem a jogi ismeretek sajnos….
5/13 anonim válasza:
Somló Tamás jogot tanult tök idősen.
6/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem értelmetlen, ha ezt szeretnéd, akkor tedd meg. Írj nyugodtan, ha van valami kérdésed, jogász vagyok.
7/13 anonim válasza:
Akkor lenne értelmetlen, ha se nem érdekelne, se célod nem lenne vele. Ha ebből legalább az egyik megvan, akkor máris van értelme.
8/13 anonim válasza:
Nem értelmetlen! Én 35 vagyok, ősszel leszek harmadéves. Van egy kb. 60-65 éves csoporttársunk. Jelentkeztél idén jogra?
9/13 anonim válasza:
Még azt javaslom, hogy nézz utána előre a tantárgyaknak és a követelményeknek. Nekem ez lenne az útravalóm magamnak, mielőtt elkezdtem. Úgyis fog meglepetés érni, de jó, ha a képzés struktúrájával előre tisztában vagy.
#6-os voltam
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A római jog illetve a magyar jogtörténet tankönyvek megvannak, még évekkel ezelőtt megvettem őket érdeklődésből. Még azért nem egyszer, nem egy szempontot figyelembe véve átgondolom ezt. 🙂 Nem jelentkeztem, legfeljebb pótfelvételi lesz.
2023. márc. 10. 16:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!