A Facebookon több évtizede nem látott ismerős részéről, aki ismerősnek jelöl, szerinted elvárható valamilyen üdvözlés, érdeklődés?
Nekem is vannak ilyenek. Én amúgy sem vagyok nagy fb-s, szóval felőlem elférnak az ismerős listán, és megnézhetik az évente-kétévente kirakott bejegyzéseimet.
Leginkább az iskolai csoportok miatt használom, hogy a gyerekeknél képben legyek, mi történik a suliban.
Ez valami 50 éves ember gondolkodásmódja..
Minek kellene reagálnod arra, hogy valaki bejelölt és te visszajelölted? Semminek fölös, a nyuggerek mániája, hogy még üzenőfalra is kiírják, hogy jaj de köszönik szépen…
Ha visszajelölöd akkor vissza lessz ha meg nem akkor nem. Ennyi az egész..
Ha nem érted, nem érdelekel a Facebook működése, akkor mit keresel rajta?
Itt tudod a regisztrációdat törölni: [link]
Gondolom nekem is kellene jelölgetnem mindenkit, hogy jó nagy kapcsolati hálóm legyen, és esetleg egy ezer évvel ezelőtti ismerős ismerősét én is ismerem, vagy csak szeretném megismerni, vagy csak jókat ír/oszt meg, de az igazság az, hogy így is egy csomót le kellett tiltanom a hülye megosztások miatt.
#6 Azért vagyok fenn, hogy megtaláljon az aki akar, esetleg nem csak emiatt, én is meg tudjak nézni profilokat, és persze rengeteg hasznos oldal, csoport, stb. is van. Tehát nem az állítólagos barátok miatt.
"Azért vagyok fenn, hogy megtaláljon az aki akar"
De azért fel vagy háborodva, ha valaki megtalál. Gratulálok az életedhez.
Mit csinálsz ebből akkora ügyet? Akkor nem jelölöd vissza, és kész!
De akkor írj neki pár sort, hogy miért nem, ha már te is elvárod a kommunikációt, ne csak úgy szó nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!