Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Facebookon több évtizede...

A Facebookon több évtizede nem látott ismerős részéről, aki ismerősnek jelöl, szerinted elvárható valamilyen üdvözlés, érdeklődés?

Figyelt kérdés
Több régi ismerős is - mondjuk úgy - barátnak jelölt (mint az eredetiben) a Facebookon, de egy szó nélkül. Így viszont úgy tekintem, hogy csak a listájukat akarták gyarapítani. Talán törlöm is mind... Nem értem, ezen kívül mi értelme ennek. Nem gondolom, hogy nekem kellett volna kezdenem a kommunikációt, mikor ők jelöltek ismerősnek.

2023. márc. 30. 08:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#9 Tévedés, egyáltalán nem vagyok felháborodva, ha megtalálnak, sőt többnyire örülök is neki, mindössze egy köszönést még el tudtam volna hozzá képzelni.

#10 Nem érted a sorrendet. Nekem nincs bajom senkivel. Amikor ismerősnek jelöl, még nem tudhatom, hogy kezdeményez-e ezután valamilyen kommunikációt. De ha tudnám is hogy nem, akkor is visszajelölném, ez a minimum. Maximum később törlöm.

2023. márc. 30. 09:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Istenem... a lájkokkal nincs bajod véletlenül? Mi az, hogy csak úgy odabittyeszt egy kezet, és nem ír oda semmit, hogy "de jó kép"!
2023. márc. 30. 09:30
 13/17 anonim ***** válasza:

"Gondolom nekem is kellene jelölgetnem mindenkit, hogy jó nagy kapcsolati hálóm legyen, és esetleg egy ezer évvel ezelőtti ismerős ismerősét én is ismerem, vagy csak szeretném megismerni, vagy csak jókat ír/oszt meg, de az igazság az, hogy így is egy csomót le kellett tiltanom a hülye megosztások miatt."

. Nem, nem kellene. Most mit vagy azon fennakadva, hogy más meg ezt csinálja?

A hülye megosztások ellen meg van más megoldás.

2023. márc. 30. 09:37
 14/17 A kérdező kommentje:

#12 Nem kell továbbgondolni, szerintem maradjunk a témánál. Mellesleg nem vagyok aktív, nincs mit lájkolni. Ha az lennék, és kapnék egy párat, annak is örülnék, és nem várnék el további kommenteket, az teljesen más. Még a születésnapom sincs kint.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2023. márc. 30. 09:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Én amúgy azt sem értem, ha valakit idegesítenek a megosztások, a jelölések, és ő maga sem posztol, az minek van fent? :D
2023. márc. 30. 10:19
 16/17 Metionin ***** válasza:
Én az ilyet nem jelölöm vissza. Attól, hogy 10 éve valami miatt ismert de már rég nincs közünk egymáshoz, nem kell ismerősöknek lennünk a fészen. Írni jelölés nélkül is tud, ha valami kell.
2023. márc. 30. 10:55
 17/17 A kérdező kommentje:

#15 Már leírtam

#16 Nem tudhattam, fognak-e írni. Másrészt udvariatlanságnak éreztem volna. Majd törlök pár embert. 12 éve fent vagyok, folyamatosan halogatom...

2023. márc. 30. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!