A Facebookon több évtizede nem látott ismerős részéről, aki ismerősnek jelöl, szerinted elvárható valamilyen üdvözlés, érdeklődés?
#9 Tévedés, egyáltalán nem vagyok felháborodva, ha megtalálnak, sőt többnyire örülök is neki, mindössze egy köszönést még el tudtam volna hozzá képzelni.
#10 Nem érted a sorrendet. Nekem nincs bajom senkivel. Amikor ismerősnek jelöl, még nem tudhatom, hogy kezdeményez-e ezután valamilyen kommunikációt. De ha tudnám is hogy nem, akkor is visszajelölném, ez a minimum. Maximum később törlöm.
"Gondolom nekem is kellene jelölgetnem mindenkit, hogy jó nagy kapcsolati hálóm legyen, és esetleg egy ezer évvel ezelőtti ismerős ismerősét én is ismerem, vagy csak szeretném megismerni, vagy csak jókat ír/oszt meg, de az igazság az, hogy így is egy csomót le kellett tiltanom a hülye megosztások miatt."
. Nem, nem kellene. Most mit vagy azon fennakadva, hogy más meg ezt csinálja?
A hülye megosztások ellen meg van más megoldás.
#12 Nem kell továbbgondolni, szerintem maradjunk a témánál. Mellesleg nem vagyok aktív, nincs mit lájkolni. Ha az lennék, és kapnék egy párat, annak is örülnék, és nem várnék el további kommenteket, az teljesen más. Még a születésnapom sincs kint.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
#15 Már leírtam
#16 Nem tudhattam, fognak-e írni. Másrészt udvariatlanságnak éreztem volna. Majd törlök pár embert. 12 éve fent vagyok, folyamatosan halogatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!