Mi az a szokás, viselkedés, érdeklődés, ami benned volt fiatal korodban, viszont ha ma tudnák a barátaid vagy a párod, akkor másképp néznének rád?
-Az orrtúrásról nagyon későn, 15 évesen szoktam le. Persze, nyílvánosan nem csináltam, de szokásom volt.
-Ijjesztően sokáig voltak képzeletbeli barátaim, gondolatban társalogtam velük, történeteket találtam ki, hasonlók. Nem volt semmi társaságom tinikoromban, így pótoltam az ürt. Tisztában voltam vele hogy a képzeletem szüleményei persze. Olyan 18-19 évesen szoktam le erről, mondjuk azóta is csak netes barátaim vannak.
-A képzeletbeli barátok apropóján, szokásom hogy lefekvésnél egy párnát ölelek, és azt képzelem hogy van velem valaki akivel együtt alszunk. Sosem konkrét személy, csak megnyugtat a tudat hogy nem vagyok egyedül. Ezt mondjuk a mái napig csinálom, de nem mondtam még el senkinek.
Az első példa inkább ciki, az utolsó kettő pedig elég zavarbaejtő, és szánalomraméltó benyomást keltenek, szóval értelemszerüen nem is nagyon reklámozom. Szerintem mindenkinek vannak ilyen kissebb/nagyobb dolgai amit mások furcsának gondolhatnak, de kevesen vannak akik extrém mértékig elmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!