Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi gátolja meg a...

Szerintetek mi gátolja meg a legtöbb embert abban hogy párkapcsolata legyen ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 02:45
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
0%

Alapvetően 3 dolog:

-nincs elég sok pénze

-nem született elég jóképűnek

-nincs eléggé kigyúrva

2023. júl. 25. 14:42
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki diszfunkcionális családban nőtt fel, az elég erős gát tud lenni.
2023. júl. 25. 14:45
 43/54 anonim ***** válasza:
77%

Sok jó választ olvastam itt. Mind egyedi és pont ezért érdekes vélemény, kár hogy valaki azzal szórakozik hogy rosszindulatúan lepontozza őket.

Van egy dolog amit eddig nem láttam említve, ezért most szóbahozom: a trendek és az agymosás!

Legyen az a túltolt feminista irány, a nő a férfiak felett áll, bármit megtehet a férfinak azt tolerálnia kell. A kettősmérce, amiért egy férfit akár túlzottan is de el "kell" ítélni, az a nőktől csak relativizált cukiság, sőt ha az elszenvedője a tettének egy férfi, akkor még kifejezetten az áldozatot is kell hibáztatni. A nő sose lehet hibás. Őt csakis imádni szabad, még valós kritikát se szabad megfogalmazni amikor másoknak árt, hiszen az shaming és személyes támadás, hiszen ő tökéletes. Megmondói ennek a női magazinok is... Ja és persze minden nő hercegnő, a több ponttal is felette lévő pasi jár mindnek, állandóra, házastársnak sőt lassan rabszolgának.

A másik kártékony irányzat pedig a mindenféle pua és incel mozgalmak. Ahol csak a férfi vágyai és dominanciája számít, a nők csak ösztönállat szinten vannak és a férfiak vágyainak kielégítésére valók, semmi másra. Vagy az incel oldalról hogy a férfiak csak áldozatok és minden a nők hibája stb.

Szóval rendesen össze van ugrasztva mostanra a két nem, én úgy látom. Ez folyik a csapból is már, mindenféle klisék és propagandák, legyen az netflix, mozifilm, sorozat, virális mém vagy nagyontrendi tiktok videó.

Egyébként van egy felmérés ami alapján szingliként az ember sokkal több pénzt kénytelen költeni. Legyen szó lakhatásról, megélhetésről, szórakozásról, élményekről és tárgyakról. Szerintem nem véletlen alakultak ki ezek a mozgalmak amivel összeugrasszák a két nemet. Főleg manapság, amikor már a társadalom mikroszöveteit is próbálják szétverni, és elidegeníteni egymástól. Így könnyebb befolyásolni és irányítani az embereket.

Nehéz is manapság normális, agymosástól mentes párt találni. Olyan aki valóban önmaga, nem pedig az adott káros trendek befolyásolják a döntéseit és viselkedését.

2023. júl. 25. 15:37
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
8 évig voltam kollégista, aztán hét évig éltem albérletben lakótársakkal. Inkább halnék meg, mint hogy még egyszer alkalmazkodni kelljen egy másik emberhez a saját otthonomban.
2023. júl. 25. 18:24
 45/54 anonim ***** válasza:
48%
A 41-es válasz miért lett nullára lepontozva? Ennyi embernek fáj a 21. század igazsága?
2023. júl. 25. 18:40
 46/54 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem fáj, csak nem értek vele egyet. Szerintem nem hasznos, csak simán kivetíti a saját frusztrációját mindenkire. Lehet, hogy ő ezzel magyarázza azt, hogy felszínes picséknál próbálkozik, és azoknak ez az értékrendjük, de egy csomó ember meg tök normális értékrenddel keres méltó társat maga mellé, de nem talál, és ettől szenved. Nem kellene ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat, és nem kellene kivetíteni a saját komplexusainkat és evidenciává tenni azt, hogy ha gazdag vagy, magas, és kigyúrt, akkor majd találsz magad mellé egy üres lelkű, kacsaszájú nőt, és boldog leszel, mert megvan mindened, és van egy lyuk is, amibe beleélvezhetsz. Párkapcsolatról szól a kérdés, ahhoz meg kellene lélek is. Az hogy van, hogy a tök átlag, "alja" munkát végző, átlagos aputesttel rendelkező munkatársaimnak van kapcsolata? Ráadásul olyan, amiben jól érzi magát, társuk van. Talán mégsem csak a külsőn, meg a vagyonon múlik minden, csak jobban esik ezzel takarózni, mint szembenézni a saját hiányosságainkkal és dolgozni magunkon?
2023. júl. 25. 19:52
 47/54 anonim ***** válasza:
48%

Kedves 46! Én írtam a 41-es választ. Már megbocsáss, de valamit nagyon benéztél. Soha a büdös éltben nem próbálkoztam az általad említett "felszínes picséknél" meg kacsaszájú insta csajoknál. Nem csak azért mert nem az eseteim, taszítanak, hanem mert tisztában vagyok vele hogy nekik kik a párjaik.

Nem, pont az a bajom hogy teljesen átlagos lányoknál próbálkoztam, gimis osztálytársaknál, egyetemi évfolyamtársaknál, adott esetben pizzafutár, triatlonista meg ilyesmi lányoknál, valamiért mégis 100-ból 0 a találati arány. Ignorálás, "bocsi van barátom", lenéző kikosarazás, ezek a sláger témák amikor próbálkozom bárkinél. Még 1 vagy 2 esetnél ráfoghatná az ember hogy nem volt szerencsém, na de több tucatnál? Ne mondjad már nekem hogy ennek nincs köze ahhoz hogy nincs sok pénzem, nem járok M5-ös BMW-vel és nem vagyok egy Brad Pitt fejű, Schwarzenegger testű pasi... Egyszerűen a tetves Instagram, Tiktok meg többi szar közösségi oldal elvitte a trendeket abba az irányba hogy csak a pénzes, sármőr pasik a pasik, a többi csak kapcarongy. Ez van, aki ezt tagadja az nem 2023-ban él, vagy hazudik magának (ás másoknak is). Lehet lepontozni, meg komplexusos picsogó incel lúzernek bélyegezni, engem nem fog meghatni, de a tények attól még tények. Sokat elmond hogy 27 évesen nincs senkim és sosem volt, míg mások már 16 évesen a huszadik csajnál járnak de véletlenül az összes olyannak vállalkozó az apja és Mercivel nyomul meg Dubaiban nyaral vagy épp a konditerem-diszkó-kávézó háromszögben él. Sose értettem, mi a jó a tények tagadásában. Korcsa felszínes a világ, ez van!

2023. júl. 25. 22:17
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Neked magadon kellene egy nagyon komoly belső munkát elvégezned, nem váletlen, hogy senki nem áll le veled. Nem vagy lúzer, nem vagy incel, csak egy ember, aki segítségre szorul.
2023. júl. 25. 22:32
 49/54 anonim ***** válasza:
27 évesen még rohadtul nem vagy lemaradva semmiről. Apám 30 éves volt már majdnem, amikor megismerte anyámat, és mai napig együtt vannak. Keress fel egy pszichológust, életmód tanácsadót, ha egyedül nem megy rájönni, miért futod folyton ugyanazokat a köröket.
2023. júl. 25. 22:48
 50/54 anonim ***** válasza:
48%
Atyám, de nehéz az emberekkel... Persze, tuti rohadt segít pszichológus a gondjaimon. Főleg hogy tök mindegy mit csinálok magammal odabenn, ha a nők első látásra ítélnek és így szóba se állnak velem.
2023. júl. 25. 23:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!