Szerintetek mi gátolja meg a legtöbb embert abban hogy párkapcsolata legyen ?
Az egyik azt se tudja mi az hogy szeretet és félelmében elfut, mert nem tudja hogyan kezelje, se adni, se elfogadni nem tudja, ez a minta hiányzik az életéből.
Aztán ott van a szeretetreméltóság, valaki azt sem érzi, úgy gondolja, ő annyira borzalmas alak, hogy csak egy bántalmazót vagy éppen senkit sem érdemel. Ha meg jönne egy szerető ember, csípőből elutasítja, mert mint írtam nem tud megküzdeni a szeretet létjogosultságával.
De van olyan is, amikor a kedvességbe belelátja a pszichopátiát, mert ugye a pszichopaták kedvesek és ez egy "jel", ergó minden kedves ember pszichopata (az ő fordításában).
Az összeférhetetlenségről (inkompatibilitás), figyelmetlenségről, lelki sérülésekről már ne is beszéljünk.
alkalmak hiánya csak
hogy nincs a társasagodban olyan aki tetszene meg viszont.
legyen az bármi. egy nyaralás egy munka egy buli egy sport egy túra egy élmény egy vonatut egy lakoparki élet szomszed, bármi is legyen ha nincs ott olyan aki vonzana es viszont addig nem is lesz senkid.
ha nincs valaki akivel meglenne valami koztetek akkorhát addig párod sincs.
mi pl bnokkel atmentunk masik városba. mindket bnomnek ott volt a pasija, csak az en chrusom nem.
így a masik városban 2 szerelmespárral tölthettem az idomet. mert még haverjaik se voltak jelen.
ha nekem nincs párom ilyenek miatt nincs.
mindegy ki volt. az is mindegy lett volna ha epp a baratom. tinin ugyse vmi komolyan a kapcsolatok.
es van hogy évekig is olyan helyzetekben vagyok ahol nincs aki tetszene meg viszont is. es évekig nincs es csak ez miatt nincs barátom.
mert ha viszont van akkor aztan minden van. szerelem jokedv egyuttjárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!