Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi esélyem van legyőzni...

Mennyi esélyem van legyőzni egy közel 1 éve boxoló srácot?

Figyelt kérdés
Nem egyszer szólogatott már be nekem, állítása szerint csak viccből, de rohadtul átlépi a vicc határát, főleg hogy másik előtt is megaláz vele, egyre személyesebbek a sértései, illetve egyre jobban telik meg a hócipőm. Nem vagyok nagy harcos típus, sose űztem semmilyen küzdősportot, nem verekedtem még sehol se, jelenleg kosarazok tehát sportolok, és magasabb is vagyok nála, súlyban is kisebb kicsit nálam. Ha én megütőm őt, vagy nem hagyom magam és összeverekszünk, van esélyem győzni? Hova üssek, fejre vagy testre? Azt hallottam hogy a boxolók a ringben jók de utcai harcban használhatok lábat is és azt nem tudná kivédeni, tehát ha csak lábbal megrugom akkor lehet hogy nyerek? Vagy egyáltalán mennyi esélyem van?
2023. júl. 18. 14:21
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mivel sérteget?
2023. júl. 24. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!