Mit kezdhetnék az életemmel, ha 24 évesen egy roncs vagyok, és úgy érzem minden próbálkozás ellenére is, hogy nem tudom legyőzni az előttem lévő akadályokat?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok 7 éve, az elmúlt években alíg mentem emberek közé, így elszoktam az emberektől, és mar attól megremeg a hangom, ha ki kell kérni a boltban valamit. Munkalyem nincs, a szüleimet elvesztettem. Számomra az is kihívás lenne, hogy a nullára eljussak és onnan építkezni tudjak, és minden igyekeztem ellenére is azzal szembesülök, hogy kevés vagyok ehez az akadályoz.2021. márc. 3. 18:27
1/6 anonim válasza:
Hát én azt tudnám elképzelni, hogy egy rokonod megfogja a kezed és elmentek egy boltba és segít neked. Te kéred ki a dolgot, te fizetsz, stb.
Lehet nem fog menni de ott van valaki aki támogat és segít ha van valami.
A lényeg, hogy megszokd ezeket a dolgokat. Kell valaki aki segít belelendülni.
4/6 anonim válasza:
Olyanokat képzelsz bele a dolgokba, amik nincsenek. Ne akadálynak tekintsd a feladatokat, tevékenységeket, hanem az élettel velejáró, semleges történésnek. Mert valójában azok.
5/6 A kérdező kommentje:
Voltam pszichológusnal, tovább küldött pszichiáterhez, aki pedig rögtön gyógyszerrel akart tömni, méghozzá 3 félével, amit inkább kihagynék.
2021. márc. 4. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!