Véleményeznétek a rajzaimat?
Úgy 1 hónapja elkezdtem rajzolni, különböző videók és leírások segítségével. A rajzokat próbáltam saját fantáziámból alkotni, de sok részletet/ötletet leírásokból, videókból merítettem. Az első 4 linken a papírra rajzolt alkotások vannak, a másik 4-en pedig egy színezett, digitális változat, egy animációs progival csináltam.
a rajzoltak
A digitálisak (a lovagszerű valaminek nem találtam meg a rajzolt változatát mert még régebben csináltam egy leírás alapján):
Jöhet hideg, meleg vélemény mindent szívesen fogadok :D
Maradjunk annyiba, hogy indulásnak "jó".
Ha szakmai szemmel nézem őket, akkor egy tehetségesebb 6 éves rajzol így.
Igazából nincsenek kidolgozva sem. Ahogy látom a lovagra vagy a legbüszkébb.
Az milyen kard? Egy 0. A pajzs is... szintén 0
Amikor alkotsz gondold bele magad a helyzetbe. Egy lovag mikor használna olyan pajzsot? :D
Kb. semmire se jó.
Kard is túl egyszerű.
Gyakorolj nagyon sokat! :)
Nem reménytelen a helyzet, de az árnyékolás, a kidolgozottság nagyon sokat dob a rajzokon. Azután majd jöhet a színezgetés! :)
Egyszerű vonalrajzok.Számomra.
Nézz utána a jobb agy féltekés rajztanfolyamoknak,ha ebben látsz fantáziát :)
Viszont digitálisan talán jobban néznek ki.
Köszönöm a visszajelzéseket! Igyekszem minél jobb rajzokat készíteni, és megfogadni a tanácsokat, valóban sokat kell még tanulni/gyakorolni. Ezt csak amolyan hobbinak szánom, tehát nem ebből szeretnék megélni vagy szakszerűen ezzel foglalkozni, csak elmondhassam hogy valamit tudok. Végül is ez is jobb mint a semmi :D
Egyébként 17 éves vagyok, rajzból éppen hogy a kegyelem kettes megvolt és úgy egy hónappal ezelőtt még a pálcikaembert is sikerült elcsesznem. Azért ez haladás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!