Bunkóság lenne kitenni a rajzaimat?
Elég jól rajzolok, és szoktam is. Már egy csomó mappám tele van rajzokkal, és imádom őket csinálni. Nagyon szeretném ha kitehetném a szobám falára őket. De ha vendégek jönnek nem akarom hogy úgy tűnjön mintha csak dicsekedni akarnák vele vagy hogy azt higgyék hogy csak azért rakom ki hogy megmutassam hogy én tudok ilyet, ő meg nem. Egy régi osztálytársamtól kaptam meg egyszer hogy csak azért csinálom hogy feltűnősködjek, pedig ez nem így van. Azóta próbálok nem szem előtt lenni rajzolás közben és nem mutogatom senkinek, mert nem akarok senkit se megbántani. Szerintetek? Vagy csak túl sokat gondolok bele?
13/F
Belőlem pedig folyton azt akarják kierőszakolni, hogy tegyem ki a falamra! :D
Tedd ki, öregem, nem feltűnősködés. A te szobád, a te várad.
Szerintem előbb nőj fel... Ha valamiben tehetséges vagy, azt ne titkold. Dedóskorban (elnézést) ne arra hallgass, aki nem tud rajzolni, ezért irigykedik rád. Majd kinövöd azt is, hogy mindenben magadat látod hibásnak, a kötekedő meg összehúzza magát. Ha te büszke vagy arra, amit csinálsz, akkor nyugodtan mutogasd, dicsekedj vele.
DE:
-Nem nyomulunk senkire.
-Nem megyünk senki idegeire a rajzokkal.
-Ha látod, hogy már elege van a rajzaidból, akkor hanyagold.
Szóval kell egy kis emberismeret ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy kinek tetszik és kinek nem. Egyébként rajzból nem lehet megélni, legfeljebb hobbiszinten gondolkodj hosszútávra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!