Véleményeznétek a rajzaimat?
Úgy 1 hónapja elkezdtem rajzolni, különböző videók és leírások segítségével. A rajzokat próbáltam saját fantáziámból alkotni, de sok részletet/ötletet leírásokból, videókból merítettem. Az első 4 linken a papírra rajzolt alkotások vannak, a másik 4-en pedig egy színezett, digitális változat, egy animációs progival csináltam.
a rajzoltak
A digitálisak (a lovagszerű valaminek nem találtam meg a rajzolt változatát mert még régebben csináltam egy leírás alapján):
Jöhet hideg, meleg vélemény mindent szívesen fogadok :D
Szerintem meg ha rajzolni szeretnél akkor pont hogy erőltesd! Igaz, hogy ezeknek a minősége olyan mint amit matekórán egymás füzetébe szoktunk rajzolgatni mikor a másik nem figyel oda. Viszont az emberiségnek az a legszebb ereje hogy tudunk tanulni és meg tudjuk változtatni a saját lényünket. Ez igaz a rajzra is. Sokan dobálóznak a "tehetség" szóval. Hagyd a fenébe, nem születni kell erre hanem naponta órákat beleölni évekig és gyakorolni, tanulni és gyakorolni. Ez igaz mindenre. Egyik napról a másikra nem fog menni, de ha tényleg szeretnéd akkor megtalálod a megoldást és ha kitartóan csinálod akkor idővel biztos siker lesz. Azt mondom hogy akik azt mondják hogy ez pocsék azoknak igazuk lehet, de akik azt mondják hogy mindig is az lesz azoknak igaza is van és nem is, ez rajtad múlik.
Én se vagyok nagy rajzos, de volt egy időszakom amikor megrendelésre csinálgattam portrékat. Nem tudok túl sokat én se, de ha gondolod akkor írj privátban és meglátjuk hogy tudok-e tanítani valamit.
De ha ez nem akkor az internet szépségei között rengeteg oktató anyagot találsz, akár youtube-on. Ha meg úgy érzed megteheted akkor meg tanfolyamokból is sok van. Ilyen bal agyféltekesre ne menj. Én voltam, és gyakorlatilag olyan kopírozást tanítanak ott mint annak a rendje. Még másolni se tanulsz ott meg nem hogy újat alkotni.
Minden esetre hogyha fejlődni szeretnél benne akkor sok szerencsét és kitartást kívánok! Dolgozz rajta minden nap 1-másfél órát és 3 éven belül nem fogod elhinni hova jutottál!
számomra kicsit szubmodernisták a képeid, egy kicsit az improsszionál realizmus felé hajlanak, de a színviláguk elég sivár. egy kicsit más színekben gondolkodj, mint a szürke és a barna, több pinket és citrusféle színket vigyél a képeidbe, mint pl halvány-pomelo vagy sötét-lime. A farkaskutyás képed nagyon fantáziadús, ahogy az állat vonyít a teliholdban és a hideg téli szél borzolja a nyakánál a a szőrt és a olyan erős a szél, hogy a farka a tövénél elhajlik.
ha szeretnéd, hogy elemezzem majd a képeid, nyugodtan szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!