Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Éjszakai életben miért öltözne...

Éjszakai életben miért öltöznek úgy a lányok mint a kur*vák?

Figyelt kérdés

Hogy néz ki egy kur*va általában?

Térdig érő, vagy sima 8-10-12 centis magassarkú, miniszoknya, vagy olyan picsa*gatya amiből a fél valaga kilóg, agyonfestve, 5 centis műköröm stb.

És az utcán áll.

Na most elmész egy nagyváros bulihelyei előtt, akkor szintén ezt látod.

2023. júl. 13. 11:21
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
94%
Szerinted,hogy kellene öltöznie egy nőnek,ha bulizni megy?Én hétköznap is szépen öltözködöm,az se tetszik sokaknak.Meg a fülbevalóim se.Saját körmöm vsn,a hossza valtozó,pilláim nincsenek csak lifting.Ugy öltözködöm,ahogy nekem tetszik,senki véleménye nem érdekel.Sose voltam aza fareros pólós lány.Pasit meg akarmikor tudok fogni,nem kell kiöltöznöm.
2023. júl. 13. 12:24
 32/45 anonim ***** válasza:
0%

Pont ezért érdekelne a filozófiája a dolognak. Ha kényelmes normális ruhában is tudsz "pasit" fogni (bár én inkább férfiakat próbálnék, de ízlés kérdése), akkor mi a ribulós öltözet célja? Tényleg csak magadnak akarsz tetszeni? Akkor otthonra is így öltözöl?

2023. júl. 13. 12:37
 33/45 anonim ***** válasza:
89%
Milyen ribulos?Otthonra azt veszem fel,amit már máshova nem hordok.Van,hogy bugyi sincs rajtam.Szép vagyok,jó alakom van.Szeretem a szép ruhákat,nem hordok melltartót.Azt hordom ami tetszik.Ha bulizni megyek meg szépen öltözök fel,a saját kedmenre.Nem ti vagytok a világ közepe,barmennyire is azt hiszitek.
2023. júl. 13. 13:00
 34/45 anonim ***** válasza:
82%
Mert szabad ilyet hordani, nem Afganisztánban élünk, igazából ennyi. Egyébként az extrémebb ruhákat máshová nem is lehet hordani, csak buliba. Bár nem teljesen értem, hogy mi a kvás pontosan, elég bő átmenet van szerintem a farmer-póló kombótól kezdve. Jobb lenne, ha lenne egy példa, linkelj valami guglis képet. Amúgy már meglepően kevesen járnak azért bulizni, hogy ismerkedjenek, tényleg a saját magad élvezete a cél és egy extrémebb ruhához több önbizalom kell, mint egy ilyen "biztonsági zónáshoz", sőt fokozza az önbizalmat a merészség. Engem sose zavart az ilyesmi, bár valószínűleg más generáció vagyunk.
2023. júl. 13. 13:03
 35/45 anonim ***** válasza:
82%
#32 Hát még itthon 😂 Én itthon szoktam legjobban "kikerázni" magam, kifestem a körmöm, szetteket rakok össze, megcsinálom a hajam, és videók alapján úgy táncolok amire a drága férfiak azt mondanák, hogy kelletem magam. És olyankor örülök magamnak hogy milyen szép vagyok, tele élettel. Ha elhagyom a házat, meg marad a sima haj, farmer, és póló, különben az édes drága embertársaim azt feltételezik hogy ribizli vagyok, a férfiaknak kelletem magam, és ha megerőszakolnak és/vagy megölnek, az csak az én hibám lesz. Szerintem b*romi unalmasan nézek úgy ki, de ez van, ebben a társadalomban élünk 🤷🏻‍♀️
2023. júl. 13. 13:22
 36/45 anonim ***** válasza:
13%

Nincs baj azzal,hogy qrvának öltözik valaki,de ne is várjon el túl sokat valakitől,akinek ez számít.

Sok igényes embernek számít.

Nincs olyan egészséges gondolkodású férfi,aki örül ha kilóg mindene a nőjének.

Max a cuck fétises homárok.

Mai modern kor,csinálj amit akarsz következmények nélkül.

Egy alkalomra jók.

Nem csoda hogy dobálják el őket.

2023. júl. 13. 13:27
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak többsége még egy alkalomra se.Amugy meglepődnétek,mennyi átlagos,szerény nőt ba.sznak ketten,hárman.Van fenn szexpartner keresőn.Ennyit arról ki mennyit ér.Amugy meg,ha nem tetszik,ne nézzétek.Ilyen egyszerű.
2023. júl. 13. 13:41
 38/45 anonim ***** válasza:
93%

"Nincs baj azzal,hogy qrvának öltözik valaki,de ne is várjon el túl sokat valakitől,akinek ez számít."

Nyilván nem is akar az ilyen emberektől semmit, akinek ez számít. Egocentrikusan gondolkozol, nem a hozzád hasonlók kiszolgálása a lényeg, sem az hogy a te konkrét igényeidhez alkalmazkodjon mindenki. Pont az a lényeg, hogy nem olyan embert akar bevonzani, akit zavar az öltözködése, logikus.

2023. júl. 13. 13:44
 39/45 anonim ***** válasza:
89%
Napi incel
2023. júl. 13. 13:45
 40/45 anonim ***** válasza:
93%
Ez is milyen butaság, nem az öltözet miatt fognak senkit kihasználni. Olyan embert használnak ki, aki valamilyen oknál fogva áldozattípus (ezt a jelzőt nem pejoratívan értem, lehet az ok akár gyermekkori trauma), ilyen lehet akár a farmeres, pólós, egyszerű csaj is. Nincs összefüggés abban, amit próbálsz kihozni.
2023. júl. 13. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!