Éjszakai életben miért öltöznek úgy a lányok mint a kur*vák?
Figyelt kérdés
Hogy néz ki egy kur*va általában?
Térdig érő, vagy sima 8-10-12 centis magassarkú, miniszoknya, vagy olyan picsa*gatya amiből a fél valaga kilóg, agyonfestve, 5 centis műköröm stb.
És az utcán áll.
Na most elmész egy nagyváros bulihelyei előtt, akkor szintén ezt látod.
2023. júl. 13. 11:21
11/45 anonim válasza:
Fiatal vagy még nagyon. Majd egyszer megtudod.
12/45 anonim válasza:
“Szerinted melyik szebb? Egy farmer egy sima pólóval, vagy egy csillogós partiruha magassarkúval?“
Férfi vagyok.
Arc a perdöntő. Pont.
Ha szép az arca, akkor kinyúlt pizsamában is szebb lesz, mint az, aki átlagos, de kikerázta magát k.rvásan.
13/45 A kérdező kommentje:
11# Teljesen értelmetlen válasz, ízlésem akkor is van. Egyébként lehet hogy fiatalabb vagy nálam, nem tudjuk.
2023. júl. 13. 11:46
14/45 anonim válasza:
Amikor meg a penészviragokról kiderül,hogy nagyobb ki.rvák,mint a kikent kifent lányok,akkor azéet sirtok.
15/45 A kérdező kommentje:
10# Konkrétan megindokoltam mindent, mi az hogy csípőből?
Ebből a válaszból nekem az jött le hogy te vagy frusztrált nem is kicsit 😂😂
2023. júl. 13. 11:47
16/45 anonim válasza:
Na megérkezett a napi incelkérdés.
17/45 A kérdező kommentje:
16 nem incelkedek, érveljél már xd Én is mondhatnám hogy na megérkezett a napi feminizmus, de nem teszem xd
2023. júl. 13. 11:49
18/45 anonim válasza:
Szerintem nézz 20-30-40 évvel ezelőtti képeket,miben voltak a nők.Sőt nézzd meg a 70es években milyen ruhában jártak hétköznap a nők.
19/45 anonim válasza:
Mert szeretnek ribizliskedni, azt hiszik, ettől kelleni fognak a pasiknak többre is, mint egy menet. Az ilyen lányoknak alacsony az önbecsülése, 0 önbizalom. Ezzel próbálnak kompenzálni.
20/45 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami.
2023. júl. 13. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!