Egy értelmes nő, aki tudja az értékét, fel tud öltözni csinosan, ízlésesen és nem szorul rá ezekre a szerencsétlen kiegészítőkre. Ez tuti.
2023. júl. 13. 11:58
22/45 A kérdező kommentje:
23# Így van, de lepontoz a sok leányzó aki magára vette 😂
2023. júl. 13. 12:00
23/45 anonim válasza:
Én már közel vagyok a 40-hez és sose volt lételemem a bulizás, ritkán mentem, nem bírja a bőröm a sminket, és nem szeretem a túl sokat mutató ruhákat. Tudod, mi a vicc? Sok pasi nyafog, hogy a természetes szépség kell neki, meg nem kell sminkelni, és nem kell a lenge öltözet, miközben lerondázzák, akin tényleg nincs smink, aki nem szőrtelenít, az a szemükben igénytelen, és annak csapják a szelet, aki lengébben öltözik és kelleti magát. Én kb. láthatatlan voltam, amikor elmentem társasággal szórakozóhelyre, igaz, én nem is akartam mindig minden áron pasizni. Szóval a csajok, akik ismerkedni akarnak, csak meg akarnak felelni a feléjük támasztott elvárásoknak, nem annak, amit mondanak a pasik, hanem annak, amire valóban felfigyelnek.
2023. júl. 13. 12:04
24/45 anonim válasza:
#21 #22 Hátöhmmm... Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy a mindent takaró, bő farmerbe és pulcsiba vagy esetleg ingbe öltöző, nagyon alap szinten vagy egyáltalán nem sminkelő lányok önbizalma a béka segge alatt van, pont azért öltözködnek úgy, mert nem merik megmutatniba testüket. A 10/10-es lányok akiket meg az instán látni, kirívó ruhákban, profi sminkkel, pont hogy teljesen magabiztosak, azért is öltözködnek úgy mert, hogy szép, amit "mutogatnak". Életemben nem láttam még ilyen ekte 10/10-es "kikerázott" lányt, akinkek alacsony önbizalma lett volna. De ez csak az én tapasztalatom.
2023. júl. 13. 12:04
25/45 A kérdező kommentje:
25. Eleve ismerkedni egy ilyen helyen, hát nem tudom. Vicces.
Másrészt meg ha a csajok nem akarják akkor miért teszik? Miért nem keresnek olyan pasit aki nem ezt keresi? Szerintem ez nem feltétlen igaz...
Egész életét úgy akarja leélni hogy megfeleljen valakinek kényszeresen?
2023. júl. 13. 12:09
26/45 A kérdező kommentje:
25. talán ha elmész egy normális társaságba ahol okosabbak mint egy németjuhász, és megszólalsz, akkor bizony nem leszel láthatatlan. Persze ha megkedvelik azt a kis részét a személyiségednek.
2023. júl. 13. 12:10
27/45 anonim válasza:
A férfiak fel sem ismerik a hétköznapi sminket, sokszor azt tekintik smink nélkülinek. :-D
2023. júl. 13. 12:12
28/45 anonim válasza:
Még mindig férfiként, inkább egy kirívóan öltözködő nő, mint egy picha aki annyira önbizalomhiányos hogy más nők öltözködésébe kell beleállnia, hogy jobbnak érezhesse magát náluk, és ezáltal gondolhassa magát valakinek. Lásd "ez biztos r*banc" meg "biztos kéreti magát". És nem azért preferálom az ilyen nőket mert "höhö kinn a csöcse" hanem mert általában életvidámak, magabiztosak, közvetlenek, és nagy partiarcok, teljesen feldobja az embert a jelenlétük. Míg az említett pichák az önbizalmuk miatt a szöges ellentétei mindennek. Lehet hogy általánosítok, de ti is, szóval ezt most engedjük el.
2023. júl. 13. 12:14
29/45 A kérdező kommentje:
29, már aki, szerintem a fiatalabb korosztály felismeri.
Mikor beszélgetsz valakivel látod az arcán... Látod hogy a szeme ki van húzva, látod a kis korrektort stb. Én szoktam ezeket nézni, de nem ez a téma.
2023. júl. 13. 12:20
30/45 anonim válasza:
Nem hivatásos,bejelentett qrvák.
De qrvák.
Mégis miért nézegetné a félig kilógó popsiját a tükörben?
Vagy ha annyira tetszik,miért vesz fel magára bármiféle ruhát?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!