Milyen a közbiztonság hétvégén éjszaka a nyugatinál?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 19:03
1/4 anonim válasza:
Sok a zuros alak ilyen helyeken
Sok a hajlektalan is
Nokent en nem maszkalnek arra egyedul este
Multkor voltam arra nappal, akkor rendorok setalgattak ez mondjuk jo pont :)
2/4 anonim válasza:
Rengetegen vannak éjszaka is az utcán, én sosem éreztem magam rosszul ott egyedül sem. Nem egy kihalt sikátor és nem is a Hős utca, vannak taxik, járőrök is, szóval én biztonságosnak tartom. Aki szerint nem az, az nem járt még igazán zűrös környéken.
3/4 anonim válasza:
"Magyarországon jó a közbiztonság, de akinek aranyfoga van, ne ásítson." :D
Viccet félretéve: teljesen okés, nincs vele semmi gond.
Ha simán ácsorogsz és vársz, akkor számíts arra, hogy odabaktat egy prosti, hogy kell-e jó szex (pedig ő nem is tud olyat, amilyet az emberek szeretnek: ingyenest:D), de ennyi max a legnagyobb attrocitás ami érhet. Neki is megmondhatod, hogy "köszi nem" és annyi, nem fogja erőltetni.
Ha meg csak simán áthaladsz, akkor meg aztán tényleg semmi gond nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!