Éjszakai életben miért öltöznek úgy a lányok mint a kur*vák?
Hogy néz ki egy kur*va általában?
Térdig érő, vagy sima 8-10-12 centis magassarkú, miniszoknya, vagy olyan picsa*gatya amiből a fél valaga kilóg, agyonfestve, 5 centis műköröm stb.
És az utcán áll.
Na most elmész egy nagyváros bulihelyei előtt, akkor szintén ezt látod.
Érdekes kérdés, hogy miért a repulzív prosti megjelenés uralja az éjszakai stílust. És mit kapnak érte? Pár ingyen vodkameggyet, egy taxifuvart, stb... nem nagy anyagi kasza.
Ellenben normális fiatal sugarbabyt nem találni százezrekért sem.
Szerintem a sima farmer és póló sokkal vonzóbb, mint egy feszengő, kényelmetlen, kikent-kifent-kimázolt barbie baba. De nekem mindig a szomszédlány stílus jött be.
A volt barátnőm, 19 éves, helyi szépségkirálynő volt, de számomra sokkal SOKKAL vonzóbb volt egy kis pizsipólóban és naciban otthon, bucira aludt pofival pislogva, mint a tiktokshitre meg modellkedésre öltözve.
4. A kérdésedre a válasz szerintem az első. De egyébként nem minden fekete fehér, tehát van köztes is. Van hosszabb szoknya, van olyan felső ami takarja a csöcsét, van mindenből szofisztikáltabb, emberibb.
Szerintem ízléstelen, proli. Ettől nem szépek lesznek a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!