Mit szoktatok csinálni este alvás helyett?
Figyelt kérdés
A gore nézést, zenehallgatást, Redditezést elkezdtem unni. Egy ideig idegenekkel chateltem, aztán Duolingoztam, de ezekre is ráuntam. Mit lehet még csinálni ilyenkor, ami nem jár zajjal?2023. júl. 11. 23:00
1/11 anonim válasza:
Ide válaszolgatok, vagy nézek valami sorozatot esetleg elmegyek bicajozni egyet. (De még mindig nagyon meleg van, szóval az utolsó, most nem opció.)
3/11 anonim válasza:
a napi genshin impact küldetéseimet ilyenkor játszom le a telomon.
4/11 anonim válasza:
Társkeresőkön szörfölök, szoktam dumálni is, van mikor egész jókat. De jellemzően este 10 után csak a perverzek vannak fent. Mint én.
5/11 A kérdező kommentje:
"De jellemzően este 10 után csak a perverzek vannak fent. Mint én."
Általában pont azért jó késő este keresni beszélgetőpartnert.
2023. júl. 11. 23:38
6/11 anonim válasza:
Olvashatsz, online van fent csomó, akár a mangát is kipróbálhatod.
Keress sorozatokat amik érdekelnének téged.
Készíts tervet a holnapi napodra,
8/11 anonim válasza:
Sorozatot, videókat nézek, olvasok, zenét hallgatok és közben próbálok elaludni, vagy Drops-on, Duolingo-n ütöm el az időt. Vagy itt válaszolgatok.
9/11 anonim válasza:
Olvasok, megnézek egy filmet, sorozatrészt vagy youtube videót, játszom valamit telefonon vagy a laptopon. Nem annyira hű de izgi, de megy vele az idő. A lényeg az, hogy nap közben lefárasszam magam valamivel, takarítással, sétával, melóval, programmal, bármivel, olyankor jobban alszom.
10/11 anonim válasza:
Általában akkor nem alszom, ha stresszelek. Akkor pótcselekvéseket csinálok, aminek semmi haszna sincs azon kívül, hogy múlatja az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!