Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni este...

Mit szoktatok csinálni este alvás helyett?

Figyelt kérdés
A gore nézést, zenehallgatást, Redditezést elkezdtem unni. Egy ideig idegenekkel chateltem, aztán Duolingoztam, de ezekre is ráuntam. Mit lehet még csinálni ilyenkor, ami nem jár zajjal?

2023. júl. 11. 23:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ide válaszolgatok, vagy nézek valami sorozatot esetleg elmegyek bicajozni egyet. (De még mindig nagyon meleg van, szóval az utolsó, most nem opció.)
2023. júl. 11. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvasás.
2023. júl. 11. 23:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
a napi genshin impact küldetéseimet ilyenkor játszom le a telomon.
2023. júl. 11. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Társkeresőkön szörfölök, szoktam dumálni is, van mikor egész jókat. De jellemzően este 10 után csak a perverzek vannak fent. Mint én.
2023. júl. 11. 23:19
 5/11 A kérdező kommentje:

"De jellemzően este 10 után csak a perverzek vannak fent. Mint én."

Általában pont azért jó késő este keresni beszélgetőpartnert.

2023. júl. 11. 23:38
 6/11 anonim válasza:

Olvashatsz, online van fent csomó, akár a mangát is kipróbálhatod.

Keress sorozatokat amik érdekelnének téged.

Készíts tervet a holnapi napodra,

2023. júl. 11. 23:41
 7/11 Metionin ***** válasza:
Olvasok.
2023. júl. 12. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Sorozatot, videókat nézek, olvasok, zenét hallgatok és közben próbálok elaludni, vagy Drops-on, Duolingo-n ütöm el az időt. Vagy itt válaszolgatok.
2023. júl. 12. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Olvasok, megnézek egy filmet, sorozatrészt vagy youtube videót, játszom valamit telefonon vagy a laptopon. Nem annyira hű de izgi, de megy vele az idő. A lényeg az, hogy nap közben lefárasszam magam valamivel, takarítással, sétával, melóval, programmal, bármivel, olyankor jobban alszom.
2023. júl. 12. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Általában akkor nem alszom, ha stresszelek. Akkor pótcselekvéseket csinálok, aminek semmi haszna sincs azon kívül, hogy múlatja az időt.
2023. júl. 12. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!