Leégetett ételből lehet konyha-lakás-majd lépcsőháztűz? Mit lehet csinálni olyan szomszéddal, aki rendszeresen annyira leégeti az ételt, hogy a folyosón áll a füst, és a szomszédba is bemegy?
Ez tipikus olyan eset, hogy abszolút semmit nem tudtok tenni hivatalosan.
Azt semmilyen testület nem tilthatja meg senkinek, hogy otthon főzzön.
Tényleg csak a magán jellegű nagyon határozott (szarja össze magát tőle) fellépés van.
Ha nem neked, akkor valami férfias ismerőstől.
A lakóközösség felléphet közveszély okozás miatt.A közös képviselővel kell megbeszélni, hogy milyen lépéseket tegyen.
Bizony lehet belőle olyan lakástűz, hogy másokat is veszélybe sodorhat, nem csak önmagát a marhája...
Nem ismerem az indukciósat őszintén szólva. Az mennyivel biztonságosabb mint egy gáztűzhely? Persze azon kívül, hogy nincs nyílt láng.
Nekem is eszembe jutott már, hogy hozzátartozójával beszélek, csak ide jönni nem igen szoktak, felkutatni meg nem tudom, hogy sikerül-e. De azt hiszem az lesz a következő lépés.
Elképzelésem szerint más is szólhatott már neki a füst miatt. Nem tudom legalábbis elképzelni, hogy az alatta/felette lakók szó nélkül szokták hagyni. Ha hozzám bejön,akkor hozzájuk mennyi mehet a szellőzőn...És mégsincs eredmény.
Már évek óta tart, szerencsére kihagyásokkal, de van, hogy egy héten többször is felfüstöl minket. Szerencsére azért van, hogy hónapok is kimaradnak.
Ha bejárónőre van pénze, akkor van másra is. Mondjuk egy füstérzékelőre, amit összekötnének egy "szirénával", hogy ez az álomszuszék felriadjon mielőtt leég a ház.
Nem lehet, hogy ilyenkor be van lőve valamivel? szesszel vagy droggal és akkor jön rá a főzhetnék csak idő előtt bealszik ?
A füstérzékelő jó ötlet.
Persze ezt is a rokonain keresztül lehetne megvalósítani. De sebaj...
Kizárt, hogy iszik. Főleg az, hogy drogozna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!