Mi a tapasztalatotok ezekkel a mikrohullámúakkal kapcsolatban?
MI a különbség az epoxi, kerámia és zománcozott sütőbevonat között? A zománcos lepattanhat? Melyik tartósabb? Sajnos nem találtam róla leírást eddig ...
Muszáj venni egy újat de azt hittem hogy csak megveszem és semmi extra, de már az alacsonyabb árkategóriánál is ennyiféle van. Linkelem a lehetőségeket, melyiket érdemes egy átlag felhasználónak venni? Nem fontos a kijelző, az nem szempont, de nem árt, ha van. Bár ha manuálisan kell csavargatni akkor kisebb az elromlás kockázata, nem? Mit javasolnátok ezek közül? (link lent)
A válaszokat köszönöm szépen így előre is.
Ne foglalkozz a belső résszel. Ami eddig volt neked gyanítom az is zománcos volt és gondolom nem volt vele problémád. A többi csak smafu.
A tekerős csak akkor szempont ha nagyon kevés pénzed van rá, amúgy felejtős.
Tehát nem kell parázni hogy mellényúlsz ha nem a legújabb extrákkal van szerelve.
Belsőleg, mármint hullámkeltés szempontjából mindegyik egyforma. Alumínium huzalos nagyfesz trafó, bóvli nagyfesz kondenzátor, valamilyen minőségű magnetron, pocsék tekercselésű tányér forgató motor, néha kritikán aluli vezérlő elektronika, és alulméretezett mikrokapcsolók.
Mindezt megkapod egy dizájnos vasdobozban. Konkrétan tök mindegy, milyet vásárolsz. Ha nem figyelsz a gépre, korán kifekszik.
" nem a tányért melegítette hanem amit kellett."
Ez ma is így van.
" Azt hittem a sok sok eltelt év után fejlődött a technológia. - visszafelé?"
Nem, a kérdező lett figyelmetlenebb az évek múltán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!