Titeket nem zavar, hogy olyanoknak van kint az egyetem elvegzese, akikről pld. ismert, hogy kiestek már az elején?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim 90%nal ott van az egyetem, mintha befejeztek volna, hol ott jol tudom, hogy a legtobb 1-2. felevben abbahagyta, mert nem bírták, kiestek, rosszul tanultak stb.
Miért csinálják ezt az emberek?
Miért élnek kifele es mutatjak azt FBon, hogy ők brfejeztek, miert vernek at masokat? ez nekik nem kellemetlen?
Pld a napokban megismertem valakit, bejelolt FBon aztan masnap mondom, hogy nah ugyanott vegeztunk csak en masik szakon voltam, erre ő nem fejezte be az egyetemet... Nyilvan egy ilyen helyzetben kiderul, de amíg nem kerdeznek rá, addig a masikban az a tevhit van, hogy igen..
Szerintem ez ultra gagyi.
2023. júl. 11. 06:14
21/21 anonim válasza:
Leszarom ki mit rak ki a facebookjára. Sőt van olyan amiken jókat röhögön, rozsdás rákolló mint munkahely, vagy sulinak az élet iskolája. Kisebbségiek előszeretettel jelölik meg a Harwardot xd, na azokon is jót nevetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!