Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy olyanoknak van kint az egyetem elvegzese, akikről pld. ismert, hogy kiestek már az elején?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim 90%nal ott van az egyetem, mintha befejeztek volna, hol ott jol tudom, hogy a legtobb 1-2. felevben abbahagyta, mert nem bírták, kiestek, rosszul tanultak stb.

Miért csinálják ezt az emberek?

Miért élnek kifele es mutatjak azt FBon, hogy ők brfejeztek, miert vernek at masokat? ez nekik nem kellemetlen?

Pld a napokban megismertem valakit, bejelolt FBon aztan masnap mondom, hogy nah ugyanott vegeztunk csak en masik szakon voltam, erre ő nem fejezte be az egyetemet... Nyilvan egy ilyen helyzetben kiderul, de amíg nem kerdeznek rá, addig a masikban az a tevhit van, hogy igen..

Szerintem ez ultra gagyi.

2023. júl. 11. 06:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Rohejes.
2023. júl. 11. 11:30
 12/21 A kérdező kommentje:

#7 nem erről volt szó:)

azt dolgozol, amit szeretnél és amihez értesz is.. Itt arról van szó, hogy kitartónak adják elő magukat es hazudnak a külvilágnak.

Mindegy, igazatok van, másban is hazudnak, vetít mindegyik az összes ilyen oldalon, már elegem van komolyan..

2023. júl. 11. 16:18
 13/21 anonim ***** válasza:

Nálam is kinn van az egyetem, mert mikor elkezdtem (2015-ben), akkor még büszke voltam arra, hogy engem oda felvettek, szóval beleraktam a profilomba, de nem teszek úgy, mintha befejeztem volna. Le nem vettem, leginkább azért, mert már nem használom a Facebookot, max. a Messengert.

Ha valaki szóba hozza, akkor büszkén vállalom, hogy négy évig jártam egy hároméves alapképzésre, amit nem fejeztem be.

2023. júl. 11. 20:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem,nem zavar.Ciki,de az ő bajuk,hisz maguknak is hazudnak ezzel.
2023. júl. 12. 11:13
 15/21 anonim ***** válasza:
42%
Én 2 diplomával mondom azt, hogy ez csak azokat zavarja, akik életük nagy eredményének tekintik a diploma szerzését, és ezután nem tettek le mást az asztalra pl. szakmában, karrierben, vagy valami totál másban (hobbi, sport, stb.).
2023. júl. 12. 11:20
 16/21 A kérdező kommentje:

Akkor ennyi erővel bármit kitehetek FBra meg mindenfelet hazudhatok eloben is, igaz? Elvegre nincs tetje :) Sőt barki barmit mondhat, cselekedhet, hiszen nincs tetje :) es ha valaki megjegyzi ezt akkor meg o a hulye es levan szolva :)

Hol szerezted te azt a diplomat?

En a BME-n mernokinfon :) :)

Igenis kemeny dolog volt es had idegesitsen mar, hogy olyannak kint van a BME elvegzese, akinek semmi köze hozzá.

2023. júl. 12. 14:28
 17/21 anonim ***** válasza:

16:

De miért érdekel, hogy mit tett ki? Ha állásra jelentkezik, ahol elvárják, le fog bukni vele, mivel kérni fogják munkába álláskor.

Mérnökinfósként meg különösen érthetnéd, hogy sokkal nagyobb teljesítmény a szakmai fejlődés a későbbieben, mint hogy mennyire szívtál a matek vagy a villanytan vizsgán.

2023. júl. 12. 14:44
 18/21 Metionin ***** válasza:
16. Igazából igen, ha megnézed, hány embernél látsz mindenféle külföldi egyetemet meg Harvardot kirakva random 2bites egyéneknél.
2023. júl. 12. 15:06
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Most kíváncsiságból megnéztem Facebookon, és nem látszik az publikusan, hogy az illető végzett-e. Ha a sajátodat szerkeszted, van egy graduated checkbox, meg be lehet állítani hogy mettől meddig tanultál ott, de publikusan annyi jelenik meg ebből, hogy Studied <szak, egyetem neve> tól-ig, de nincs infó arról, végzett-e az illető.

Szóval a kérdésre a válasz az, hogy te nézted be, mert az hogy valaki kiteszi, nem jelenti azt, hogy végzett is, és ezzel nem is hazudik semmit.

(Úgy mellesleg én most vettem észre, hogy egyik diplomám nincs is kitéve, de les.zarom.)

2023. júl. 12. 16:38
 20/21 anonim ***** válasza:
A másik hogy a Facebook eredetileg egyetemi közösségi oldal volt, mikor regisztráltam kötelező mező volt az egyetem, ha nem végeztem volna el, valószínűleg akkor sem törlöm le.
2023. júl. 12. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!