Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A helyemben elkezdenétek a...

A helyemben elkezdenétek a képzést?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy X egyetemre, ahol a Mesteres felvételi elég kemény volt és a szórás is nagy volt az emberek között. Bekerültem abba a kis százalékba, akiket felvettek, de az egyik leggyengébb pontszámmal. Sokkal lemaradtam a többiekhez képest. Félek, hogy ez a jövőre nézve azt jelenti, hogy végig fogom bukdácsolni a képzést, mert elég szigorúak.

2023. jún. 20. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Ne legyél már hülye. Azért, mert a szóbeli bizottság nem bírta a pofádat, simán lehetsz jó a szakon.

Én BME-TTK-ra jártam msc-re, a felvételi időszakban egy msc-s, egy doktorandusz és egy oktató volt minden bizottságban. Ez önkéntes alapon működött. Meg voltak adva pontozási szempontok, emellett pedig mi is javasolhattuk, hogy kevesebb vagy több legyen a pont, mint amit az alapján meg lehet határozni.

Mikor megláttam a lapon, hogy pontlevonás(!!!) jár azért, ha a jelölt azt mondja, hogy tervez dolgozni msc mellett, azt hittem falnak megyek.

Na, szóval ennyire vedd magadra szakmailag azt a pontszámot.

2023. jún. 20. 18:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már bejutottál, mindenképpen megéri megpróbálni. Ha nagyon nem megy majd kilépsz, de hülyeség lenne meg se próbálni, úgy, hogy a lehetőség adott.
2023. jún. 20. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. jún. 20. 18:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Építész MSC-ről van szó. Így 28 éves fejjel adtam be a jelentkezést. Amúgy 3 éve végeztem alapszakon, azóta más munkakörben mozogtam. Valószínűleg ez lehet hátrányomra
2023. jún. 20. 18:15
 5/13 anonim ***** válasza:
5%

Hát a sulik mindenre csak az üzletre meg az életre munkavállalásra és munkahelyekre nem készítenek csak fel.

Én is igy jártam közgáz diolomával már minden voltam csak közgazdász munkakörben nem.

2023. jún. 20. 18:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen elkezdeném igen.
2023. jún. 20. 18:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Nekem alapszakon sokat adott az egyetem. Csak hàt idővel felejt az ember
2023. jún. 20. 21:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én irigyellek is, hogy bele mertél vágni újra. Pont veled egyidős vagyok, én is egy ideje úgy érzem szívesen tanulnék még valamit. Csak nem tudom mi érné meg.

Bekerültél az a lényeg, belelendülsz újra. Làtod sokan biztatnak. Hajrá! :)

2023. jún. 20. 21:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Büszke vagyok rá és mindennél jobban szeretnék ezzel foglalkozni így most felnőttebb fejjel. De azért vannak félelmeim:)
2023. jún. 20. 22:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök,hogy végre làtni egy pozitív embert ezen az oldalon.

A félelmeid majd elmúlnak meglátod!

2023. jún. 20. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!