A helyemben elkezdenétek a képzést?
Ne legyél már hülye. Azért, mert a szóbeli bizottság nem bírta a pofádat, simán lehetsz jó a szakon.
Én BME-TTK-ra jártam msc-re, a felvételi időszakban egy msc-s, egy doktorandusz és egy oktató volt minden bizottságban. Ez önkéntes alapon működött. Meg voltak adva pontozási szempontok, emellett pedig mi is javasolhattuk, hogy kevesebb vagy több legyen a pont, mint amit az alapján meg lehet határozni.
Mikor megláttam a lapon, hogy pontlevonás(!!!) jár azért, ha a jelölt azt mondja, hogy tervez dolgozni msc mellett, azt hittem falnak megyek.
Na, szóval ennyire vedd magadra szakmailag azt a pontszámot.
Hát a sulik mindenre csak az üzletre meg az életre munkavállalásra és munkahelyekre nem készítenek csak fel.
Én is igy jártam közgáz diolomával már minden voltam csak közgazdász munkakörben nem.
Én irigyellek is, hogy bele mertél vágni újra. Pont veled egyidős vagyok, én is egy ideje úgy érzem szívesen tanulnék még valamit. Csak nem tudom mi érné meg.
Bekerültél az a lényeg, belelendülsz újra. Làtod sokan biztatnak. Hajrá! :)
Nagyon örülök,hogy végre làtni egy pozitív embert ezen az oldalon.
A félelmeid majd elmúlnak meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!