Elkezdenétek néptáncolni a helyemben?
24 éves lány vagyok. Van egy nagyon jó néptánc csoport a városban, ahol lakom és lehet tagja 18 pluszos is, bár főleg gimnazisták a tagjai, mert a legtöbben egyetem miatt/munka miatt nem tudják folytatni.
Végre én is letudtam az egyetemet. 2 hónapja dolgozom és most nyílt ki a szemem, hogy mennyire szívesen táncolnék és lennék a csoport tagja.
Azonban az a gondom, hogy szeretnék hamarosan kisbabát.
Párommal most költöztünk össze 2 hónapja. Nyáron lesz az esküvőnk és jövő év elejére terveztük, hogy szeretnénk kisbabát. Tehát próbálkozni. Aztán persze szeretnénk 2.-at, 3.-at is.
Így felmerül bennem a kérdés csináljam vagy ne, van értelme vagy nem.
Szerintem örömöt okozna nekem és nem akarom utólag bánni, hogy amikor lehetett volna nem használtam ki egy kicsit is.
Nehezítő tényező, hogy a párom nem szeretne jönni velem, pedig jó lenne, így egy sráccal lennék, ami eleinte furi lenne, de tudom, hogy ez egy ilyen táncfajta és nekem nem ez a lényeg, hanem hogy jól érezzem magam, fejlödjön a ritmus és zenei érzékem és stb.:)
Kicsit szomorú vagyok, hogy a párom nem szeretné, pedig szereti a népzenéket, csárdásokat, hiszen szaxofonozni is tud, szép az ének hangja, remekül táncol. Ő szerettette meg velem a táncot, a zenét, a hangszereket.
Azonban sajnos a néptánc azt mondta nem az ő műfaja. Pedig menne neki.
Kérlek szépen írjátok meg a véleményeteket erről.
Elhiszem.
Nekem főleg a népviselet tetszik. Olyan szívesen felvenném azokat a szép ruhákat.
Szívesen fellépnék.
Szeretek énekelni, szeretném javítani a ritmus èrzékem. Szeretnék tudni táncolni, mert amúgy szerintem ügyes lennék, sajnos jelenleg bot lábú vagyok.:D
Te miért hagytad abba?:)
Na meg jó lenne barátokat szerezni, közösséghez tartozni..annyi, hogy itt mindenki gimis. Furi kicsit nem 24 évesen, mikor màr dolgozik az ember.
De úgy érzem, hogy nekem kell egy hobbi, mert jó lenne, ha nem csak munkából állna az életem, szeretnék egy rendszert az életembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!