Reménytelen a helyzetem?
Figyelt kérdés
Karrier téren úgy érzem megfeneklettem. Van egy sima gimnáziumi érettségim, és egy végzettségem egy egyetemi nyelvszakon ahol kb B2 szintre jutottam el. Tolmács szeretnék lenni, igazából már gyerekkorom óta erre készülök. Nem merek azonban tolmács szakra még jelentkezni mert annak idején ami volt C1-es angol nyelvtudásom a másik nyelvnek köszönhetően megkopott. Van kb 1 évem visszahozni az angol nyelvtudásom, addig ötletem sincs mit csináljak. Dolgoznék már, de kb a tolmács mester nélkül semmit sem ér a BA szakom. Diákmunkán van 2 évnyi pénztáros tapasztalatom, dehát nem az szeretnék lenni életem végéig.2023. júl. 4. 21:08
1/3 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2023. júl. 4. 21:08
2/3 anonim válasza:
Hajjjaaj! Már 20 éves😂 és megfeneklett a karriered? Há még előtted a nagy szívás, a meló, 40-45 évig. Minden nap, van hogy hétvégén is. Alapesetben évi 20 nap szabit kell beosztanod😃
3/3 anonim válasza:
Simán jelentkezhetsz mesterre jövőre, vagy akár később. :) Addig felhozod az angolod, meg a másik nyelvtudásod is fejleszted, jelentkezel, felvesznek, elvégzed, tolmács leszel. Ennyi. Addig pedig kereshetsz más munkát, nem kell eladóként dolgoznod... Ha az angolod eléri a B2 szintet, akkor kereshetsz olyan munkát is, ahol tudod hasznosítani, legalább gyakorlod és lesz valami tapasztalatod is, ami esetleg később jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!