Mit kezdjek az életemmel? 26 évesen teljesen reménytelen a helyzetem, ti mit tennétek?
Hozz valami radikális változtatást az életedben és kezdeményezd te az ismerkedést akár párkapcsolatban akár csak barátügyileg.
Nálam az egyetemre menés, elköltözés, új munkahely segített és az hogy nyitottabban viszonyulok az emberekhez. Odamegyek hozzájuk, beszélgetést kezdeményezek vagy csak bekapcsolódok az éppen folyó beszélgetésbe. Így sok köszönőviszonyban lévő ismerősöm van, nem érzem magam annyira magányosnak és ezekből kialakulhat barátság is.
Gyakran hazalátogatok a családomhoz, mert nekik fontos vagyok és gyakran keresem azokat a régi barátokat, akiknek szintén fontos vagyok és nekem is ők. Ápolni kell a kapcsolatokat.
Ha 26 éves korodra nem volt csajod, akkor benned/veled van a hiba!
Mit kezdj magaddal? Változtass! Vonulj be rendőrnek vagy katonának!
utolsónak: helyzetBE kerültél.
de amúgy megértelek.
én is családtagnak segíteni próbálok, de ő nem hajlandó belesegíteni, pedig muszáj, hogy segítsen neki valaki.
És én megyek bele teljesen tönkre, ő pedig még csak nem is hálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!