Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meghallgat és tudna segíteni hogy tényleg reménytelen a helyzetem? Privátban írjon.
Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 18:32
2/13 A kérdező kommentje:
Az hogy úgy erze senkinek se kell olyan fiú mint amilyen én vagyok. Inkább privátban részleteznem
2019. jan. 2. 18:39
4/13 anonim válasza:
ne izgulj én se kellenék senkinek.. Ribikkel tuti lenne esélyem, de olyan magányos visszahúzódó lány amilyet én keresek, talán nincs is.. Szóval megértelek sajnos..
5/13 anonim válasza:
4- ha találsz valami introvertált oldalt ahol vannak visszahúzódó lányok vagy találsz megoldást nekem is áruld el a titkot... Csak várok a semmire én meg..
6/13 anonim válasza:
Nekem írhatsz nyugodtan. Nagyon szívesen meghallgatlak és segítek is ha tudok. :)
19/L
7/13 anonim válasza:
Hogyha továbbra is szükséged van, írhatsz nekem is. Segítek. :)
8/13 A kérdező kommentje:
Igazából leírom bárkinek aki ír privátot csak másoltan mert egy picit hosszú
2019. jan. 2. 19:40
10/13 anonim válasza:
Nekem is te is, vagy bárki, akinek tanács kell, nyugodtan írjon :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!