Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meghallgat és tudna segíteni hogy tényleg reménytelen a helyzetem? Privátban írjon.
Annyira vicces komolyan.. Visszahúzódó lányt kerestek, de mégis átláttok rajtuk!
Én magam is az vagyok, és még nem is öltözködöm, viselkedem úgy, mint egy tömeg ribi. Mindenhol ezt olvasom, hogy "visszahúzódó lányt keresek". Vannak, és ha keresitek, akkor ne nézzetek már át rajtuk..
17l
11-es én csak a neten vagyok elérhető mert nekem súlyosabb a depresszióm. De én itt még nem találtam nekem való lányt. Nekem nem azzal van a bajom hogy átnéznék valakinek, de egyszerűen csak nem találtam még olyan lányt aki elfogad tudna szeretni egy életre, és nekem is megfelel. (aki nem felel meg azzal csak az lehet a baj ha olyan közösségiribi mint a legtöbb sajnos)
17f.
Velem ugyanez történt . 22 éves koromig nem "beszélgettem" lányokkal . Nem volt bátorságom . Egyedül éjszaka az erdőben , nem okozott gondot . De a csajok !?
22 évesen már annyira hiányzott valaki akit megölelhetek , azt mondtam magamnak , " egyszer élünk , a nő is ember . Megenni nem tud . Ha kulturált , finoman közli . Ha nincs kultúra , akkor durván közli . " Viszont ebből levonhatsz egy következtetést .
11 nek igazat adok . Nyitott szemmel kell járni , beszélgetni , kimutatni mit gondolsz . Megtalálod a hasonló gondolkodású párodat .
De nem a gép előtti székenülve !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!