Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménytelen szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen szerelem?

Figyelt kérdés
Először is lassan 13 vagyok ... Tudom hogy nem ilyenekkel kéne foglalkoznom de akkor is.. na szóval.. Szerelemes vagyok lassan 1 éve ami nálam nagy szó! A fiú akit szeretek a születésem óta ismerem! Az anyukáink barátnők kb 20 éve. Ő lassan 14 lesz! Nagyon nagyon szeretem... Kedves, megértő, okos, vicces, menő, és nem utolsó szempont az sem hogy baromi jóképű.. Az ő érzéseiről nem tudok semmit... Nagyon kedves velem .. de ez egyértelmű mert hát szinte testvérek vagyunk.. volt régebben olyan hogy ők vigyáztak rám náluk voltam volt olyan hogy ott is aludtam! Tehát tényleg szinte a testvérem meg a kistestvérei is ! Egy suliba járunk és ha elmegyünk egymás mellett mindig hülyéskedik! De nem régen mikor ott voltam elmondta nekem hogy egy olyan lányba szerelmes aki egy másik suliba jár (velem nagyon közvetlen szóval mindent elmondani egymásnak szinte. ) Pont akkor aludtam ott amikor fürödtem.. konkrétan kisírtam a lelkem! És egyszer be is vallottam neki de akkor azt mondta hogy ez csak fvm ... Meg ne viccelek már.. szerintem ö nem tekint rám lányként.. és lassan ballag és tudom hogy lesz barátnője.... Vagy ki tudja lehet már most is. Van 😭 nem beszéltem vele a nyári szünet aladt . Nem is értem eddig hogy nem volt barátnője, annyira de annyira kedves jófej okos jóképű kinek nem kéne egy ilyen fiú?? De ha járnánk is.. hogy mondanám el anyának? Meg ha számítanának az olyan kínos lenne.. De én Imádom . .reménytelen? Nem fog szeretni soha se? Küzdhetnek érte? Megéri? Segítsetek!!

2017. szept. 3. 23:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi nem vettem észre hogy ebbe a kategóriába raktam! 😂😂
2017. szept. 3. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Pizsama. Most!
2017. szept. 3. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Mindenkinek voltak szerelmei kisgyerek korában, de nyilván ezek nem jöttek össze. Nem is szabadott volna.

Te sem gondolod ugye komolyan, hogy 12 évesen járni akarsz valakivel? D: Küzdeni? Ugyan miért? Mit akarnál vele csinálni? Tudom, hogy nem így gondolod, de gyerek vagy. Egy kislány. Egy pici pici kisgyerek. Neked még nem kell senkivel járnod, pláne nem olyanokat csinálni, amit a felnőttek szoktak.

Mire elég nagy leszel hozzá, hogy fiúzz, addigra ezt a srácot rég elfelejted, és majd belezúgsz még 5 másikba.

De ő is ugyanúgy gyerek, mint te... 13 éves, te meg úgy beszélsz róla, mintha 20 lenne :D Tudom, hogy ma már menő az óvodás szerelem, kirakjátok a közös képeket instára meg fészre, de na... áh... mindegy, csináltok, amit akartok, a ti generációtoknak már úgyis mindegy. Égesd be magad nyugodtan a srác előtt, írj neki szerelmes levelet, meg ilyenek. Legalább tanulsz belőle, ha pofára esel.

2017. szept. 4. 03:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Barátkozz
2017. szept. 4. 06:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Édes Istenem bearanyoztad a reggelemet :D

Na de hiába ez van.

Nem kellene ilyenekkel foglalkozni, de (!) a lányok korábban élnek, én is csajoztam / csajozni akartam 14 éves koromban, ez van, csak ezt az évek múlásával hajlamos az ember elfelejteni.

Több dolog is lehet. Az egyik, hogy most lépsz abba a korba ahol elkezded keresni a párodat s ezt kivetíted a közvetlen környezetedben lévő emberekre, azon belül is, akit már ismersz régóta, jóképű satöbbi satöbbi.

Mint amikor az ember a tanító nénibe szerelmes.

Valószínűleg azért nem volt barátnője, mert 12-13 éves és még nincs olyan prioritása akkor, most már van. (általában)

Viszont megfogalmaznék egy örök érvényű jó tanácsot.

Soha ne fuss fiú után. A fiúnak kell udvarolni, a fiú legyen úriember, ne a nőnek kelljen kezdeményezni. Sokkal vonzóbb egy olyan lány, aki tartja magát, elvárja a figyelmet, udvarlást és persze viszonozza is azt, ha úgy van, de soha nem ő kezdi.

Szóval hívd fel magadra a figyelmet, tudatosítsd benne, hogy tetszik neked, de ennél többet ne tégy, legyen önbecsülésed.

A fiúk egyébként is később érnek, s van mikor rengeteg jelre s megerősítésre van szükségük, hogy felismerjék egy lány vonzalmát irántuk (bár ez már töketlenség kategória)

Mindenesetre szerintem hagynod kellene egyrészt, mert így megmarad egy szép, örök emlékként, másrészt ha nem keresett egész nyári szünet alatt, barátként sem, akkor nincs miről beszélnünk. :)

22/F

2017. szept. 4. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Antal-Dorottya, aki tanuld meg az internet első legfontosabb szabályát, és ne a valós nevedet használd ilyen nyilvános oldalakon.

Tök aranyos, amit leírtál, de már mondták előttem, ez a fellángolás valószínű azért lehet, mert a lányok korábban érnek a fiúknál, és hát előfordul az ilyen. Belém (25 vagyok) egy 10-11 évvel fiatalabb lány volt szerelmes, aztán hagytam, hogy megcsókoljon, és rájött, hogy amúgy nem is szeret, és többet érek a barátjaként.

2017. szept. 4. 12:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hát azért nem beszéltünk mert ő a testvéreként kezel kb... 😞

Az elejére odaírtam hogy tudom hogy nem ezzel kéne foglalkoznom! 😊 De nagyon szeretem!

Én attól félek hogy ha csak fellángolás az tönkreteheti a 13 éves barátságunkat!! 😭

Tehát ha még szeretne akkor se azonnal esküvő lenne! Köszönöm mégegyszer mindenkinek a válaszát ! Sokat segítettek!

2017. szept. 4. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs mit :D

De attól, hogy a testvéreként tekint rád, még írhatna nem? Én a legjobb barátommal minden nap beszélek szinte pedig jó messze lakik már.

Csak azzal nem beszél az ember, akit nem igényel.

2017. szept. 4. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!