Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi bánat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánat?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnám elfelejteni "a" lányt? Minden nap szomorú vagyok, nincs kedvem semmihez. Napról napra nő a lehangoltságom, több mint egy hónapja. Semmi nem köti le a figyelmem, semmiben nem lelem örömömet. Enni is csak keveset bírok, mert ha eszembe jut, egy falat nem megy le a torkomon. Őt látom mindenben, a nap minden percében rá gondolok. Ha néha rákeresek, és látom, hogy új képet rakott fel, úgy érzem, kést döfködnek a szívembe. Soha nem éreztem még ilyet, soha semmitől nem voltam még ennyire letörve, és ennyire lehangolt.

Mit tegyek ez ellen? Nem úgy kell elképzelni, mint aki a sötét szobában gubbaszt, mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig. Senki nem vette még észre rajtam, nem beszéltem erről senkinek. Sok barátom van, de egyik sem tudja. Csak belülről emészt ez, és fáj, hogy nem bírom elmondani, mert szerintem nem értenék meg (csak kinevetnének ez miatt a lány miatt).

17f

2017. aug. 14. 02:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Foglald el magad. Ne nézegesd az oldalait mert az a legrosszabb. Ismerkedj, mondd el valakinek. Nem fognak kinevetni mert ezen mindenki túlesett már.

14L

2017. aug. 14. 03:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sajnálom ami történt veled. Idővel úgy is elfelejted vagy legalább egy kicsit jobb kedved lesz. És ha úgy érzed hogy a barátaid nem értenék meg akkor biztos ismersz vkit aki megérti és tudsz vele beszélni erről. Sztem attól jobb lesz;)
2017. aug. 14. 03:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van velem. Én most vettem egy vadi új játékot XBoxra és azzal próbálom elterelni a figyelmem. Te is szerezz valami új dolgot és foglalkoz azzal
2017. aug. 14. 07:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha nyugottabb helyen laksz, es van biciklid, csiccsents be, es ulj fel a biciklire, es orditsd ki a banatod torkod szakattabol xddd

szarul hangzik, de kiprobaltam anno es egesz jol jott😉

2017. aug. 14. 08:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Keress valami hobbit.
2017. aug. 14. 09:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Vannak hobbijaim, de mostanában nem érdekelnek. Látszólag mindent úgy csinálok, mint eddig, de most semmi nem okoz örömet. És nem értenék meg a barátaim a történetemet, csak szekálnának miatta, úgyhogy nem tudom elmondani senkinek.

:(

2017. aug. 14. 12:18
 7/12 A kérdező kommentje:

#1 - de, kinevetnének. Ismerem őket.

#2 - Én is abban reménykedtem, hogy idővel elfelejtem. De minél több idő telik el, annál rosszabb. Pont fordítva van. Ennek az az oka, hogy a lány bizonytalanságban hagyott.

#4 - nem szoktam részegen üvöltözni. :)

2017. aug. 14. 12:22
 8/12 anonim válasza:
Bizonytalanságban hagyott? Mi történt? Ha gondolod, írj rám és meséld el, lehet hogy tudok segíteni, de nem ígérem:)
2017. aug. 14. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Pont így voltam. Black metal, kockulás, olvasás, makett építés sokat segített, igaz így is évekig voltam roncs. Most 9 év után újra szerelmet érzek, megpróbálom csírájában elfolytani.
2017. aug. 14. 21:54
 10/12 anonim ***** válasza:
ÍRd le nekem privátban, öcsém. Én is hasonló szarságom megyek keresztül most.
2017. aug. 14. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!