Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmi fájdalom ellenszere?
Szinte minden este azt álmodom, hogy a "szerelmemmel" sétálunk, csókolózunk, ül az ölembe, és,hogy boldogok vagyunk.. De persze ez nem igaz, mert még barátnőm sem volt. Megnézek egy filmet, ránézek egy szerelmes párra, és egyből elönt engem egy nagyon rossz érzés, az a tudat, hogy nekem valószínűleg nem lesz ilyen.Pedig valamikor csak lesz.. Valaki tud valami tippet, hogy ezt az érzést elnyomjam? Vagy csak törődjek bele, hogy majd változik minden, és csak most nehéz? Köszi. :) 18/F
u.i.: Nem tudok beszélgetni lányokkal(Leblokkolok), és önbizalmam sincs,)
Van konkrét kiszenelted?
Egyébként itt elsősorban nem a barátnőhiány a probléma. Hanem te magad. Ezt először fejben kell lerendezned (marmint az önbizalomkérdést).
Mi miatt nincs? Gondold végig mit szeretsz magadban és mit nem. Amit nem szeretsz azon esetleg tudsz változtatni.
És próbálj ne rágörcsölni ,csak lazán.
Ha van kérdésed írj nyugodtan:)
2-es nem tudom ki vagy. És egyébként nem kedvelem az ilyen lányutálós válaszokat,de most feldobtad az amúgy pocsék kedvem a válaszoddal,pedig lány vagyok.Kössz.
19L.
Az önbizalom egyszerűen orvosolható: tegyél úgy, mintha lenne.
Én is így voltam vele, és valahányszor lányokkal beszéltem, tettem a "nagymenőt", és valahogy ettől megjött az önbizalmam. Hajrá.
Hát haver, most el foglak keseríteni.
Először: az önbizalom az nem olyan dolog, amiről csak úgy szabadon dönthetsz. Önbizalom csak a sikerélményektől jön. Ez egy ördögi kör sajnos. Ha nem csajozol be, nem lesz önbizalmad, viszont ahhoz, hogy becsajozz, önbizalomra van szükséged. Szóval felejtsd el az ilyen "probléma a fejedben van" dumákat. Azért nincs önbizalmad (még), mert nincs sikerélményed.
Másodszor: ez nem fog változni magától. Úgyhogy irány a konditerem, hozd rendbe a külsőd, legyenek jól álló cuccaid. Aztán olvass minél többet az emberekről, a viselkedésről, a személyiségről a pszichológiáról. Tanulj, képezd magad.
Képzeld el ezt az egészet úgy, mint egy üzletet: te vagy a termék, amit el kell adnod másoknak. Először is arra van szükség, hogy előálljon egy jó termék (te), másodszor pedig hatékony marketingre, hogy a fogyasztók megvásárolják (itt jön képbe az emberismeret).
Még egy tanács: nőkre SOHA ne hallgass, ha ismerkedési/párkapcsolati tanácsokra van szükséged. Kérdezd azokat a haverjaidat/rokonaidat, akiknek megy a csajozás. A nők, még ha jó szándékkal is akarnak válaszolni, NEM fognak tudni használható tanácsot adni.
8-as valóban korrekt választ adott. Csak némileg egészíteném ki. Tehát ezt az érzést nem elnyomni kell, hanem megélni. Ez hajt a partnerkeresés útján előre. Amíg ez az érzés kényelmetlenebb, mint a csajozás, az ismerkedés, addig nyert ügyed van!
Az is igaz, hogy csajok nem tudják neked megfogalmazni a tanácsaikat. Ettől függetlenül azonban tőlük kell tanulnod. Ismerkedés közben, az átélt kudarcok árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!