Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmi fájdalom ellenszere?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmi fájdalom ellenszere?

Figyelt kérdés

Szinte minden este azt álmodom, hogy a "szerelmemmel" sétálunk, csókolózunk, ül az ölembe, és,hogy boldogok vagyunk.. De persze ez nem igaz, mert még barátnőm sem volt. Megnézek egy filmet, ránézek egy szerelmes párra, és egyből elönt engem egy nagyon rossz érzés, az a tudat, hogy nekem valószínűleg nem lesz ilyen.Pedig valamikor csak lesz.. Valaki tud valami tippet, hogy ezt az érzést elnyomjam? Vagy csak törődjek bele, hogy majd változik minden, és csak most nehéz? Köszi. :) 18/F

u.i.: Nem tudok beszélgetni lányokkal(Leblokkolok), és önbizalmam sincs,)

2017. máj. 1. 11:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Van konkrét kiszenelted?

Egyébként itt elsősorban nem a barátnőhiány a probléma. Hanem te magad. Ezt először fejben kell lerendezned (marmint az önbizalomkérdést).

Mi miatt nincs? Gondold végig mit szeretsz magadban és mit nem. Amit nem szeretsz azon esetleg tudsz változtatni.

És próbálj ne rágörcsölni ,csak lazán.

Ha van kérdésed írj nyugodtan:)

2017. máj. 1. 12:34
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Azt a fájdalmat alakítsd át gyűlöletté és a lányokkal kapcsolatban csak ROSSZRA gondolj és előbb-utóbb heves hányingered lesz a szerelemtől és a lányoktól és SOHA többé nem fogsz vágyni rájuk. :)
2017. máj. 1. 12:42
 3/11 anonim ***** válasza:

2-es nem tudom ki vagy. És egyébként nem kedvelem az ilyen lányutálós válaszokat,de most feldobtad az amúgy pocsék kedvem a válaszoddal,pedig lány vagyok.Kössz.

19L.

2017. máj. 1. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:
a szerelmi fájdalom az sazr másra nem is tudsz gondolni, ez szenvedős..
2017. máj. 1. 14:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Az önbizalom egyszerűen orvosolható: tegyél úgy, mintha lenne.

Én is így voltam vele, és valahányszor lányokkal beszéltem, tettem a "nagymenőt", és valahogy ettől megjött az önbizalmam. Hajrá.

2017. máj. 1. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyan 3-as ez nem csak a lányokra vonatkozik. Amíg ez a folyamat nem fejeződik be addig nem hogy kevésbé de néha jobban fog vágyni a lányokra az ember és eközben látja a sok boldog párt a boldog férfiakat és arra fogsz gondolni hogy ők mivel jobbak mint te? És aztán a párkapcsolatban lévő fiúkat is meg fogod utálni :D És amikor már mindenkit megvetsz,utálsz,gyűlölsz megnyílik egy új szemlélet mód és látni fogod mi igaz és mi nem. Mérlegelni tudod az életed értékét és értelmét és szabadon bármiféle erkölcs meg hasonló hülyeség beleszólása nélkül dönthetsz arról hogy fojtatod vagy befejezed az életed. :D
2017. máj. 1. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát 6-os milyen mély gondolataid vannak. De kössz nincs szándékomban per pillanat és máskor sem véget vetni sz életemnek. Amúgy a héten szakítottam a barátommal. Szóval sz*rul vagyok,dr nem utáltam meg emiatt az összes fiút a földkeregségen,szóval nem értem miért kell az összes lányt is egy kalap alá venni.
2017. máj. 1. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát haver, most el foglak keseríteni.

Először: az önbizalom az nem olyan dolog, amiről csak úgy szabadon dönthetsz. Önbizalom csak a sikerélményektől jön. Ez egy ördögi kör sajnos. Ha nem csajozol be, nem lesz önbizalmad, viszont ahhoz, hogy becsajozz, önbizalomra van szükséged. Szóval felejtsd el az ilyen "probléma a fejedben van" dumákat. Azért nincs önbizalmad (még), mert nincs sikerélményed.

Másodszor: ez nem fog változni magától. Úgyhogy irány a konditerem, hozd rendbe a külsőd, legyenek jól álló cuccaid. Aztán olvass minél többet az emberekről, a viselkedésről, a személyiségről a pszichológiáról. Tanulj, képezd magad.

Képzeld el ezt az egészet úgy, mint egy üzletet: te vagy a termék, amit el kell adnod másoknak. Először is arra van szükség, hogy előálljon egy jó termék (te), másodszor pedig hatékony marketingre, hogy a fogyasztók megvásárolják (itt jön képbe az emberismeret).

Még egy tanács: nőkre SOHA ne hallgass, ha ismerkedési/párkapcsolati tanácsokra van szükséged. Kérdezd azokat a haverjaidat/rokonaidat, akiknek megy a csajozás. A nők, még ha jó szándékkal is akarnak válaszolni, NEM fognak tudni használható tanácsot adni.

2017. máj. 1. 17:36
 9/11 A kérdező kommentje:
#8. Mindenre tökéletes választ kaptam,és még motivációt is. És tudom is, hogy-hogy kezdjek bele :)) Köszi!
2017. máj. 1. 21:13
 10/11 anonim ***** válasza:

8-as valóban korrekt választ adott. Csak némileg egészíteném ki. Tehát ezt az érzést nem elnyomni kell, hanem megélni. Ez hajt a partnerkeresés útján előre. Amíg ez az érzés kényelmetlenebb, mint a csajozás, az ismerkedés, addig nyert ügyed van!

Az is igaz, hogy csajok nem tudják neked megfogalmazni a tanácsaikat. Ettől függetlenül azonban tőlük kell tanulnod. Ismerkedés közben, az átélt kudarcok árán.

2017. máj. 4. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!