Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg, vagy hogy felejtsem el ha ő mást szeret?
Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok de ő vissza utasított mert az előző barátnőjét szereti és nem tudja elfelejteni. Pár hétig mi is együtt voltunk akkor mondta, hogy szeret engem és ez elvileg akkor így is volt viszont szakított és màr kerül is.
Ennyire még sosem voltam szerelmes egész nap sírok, nem tudom feldolgozni, hogy nem lehetünk együtt. Nekem csak ő kell. Mit tegyek? Valaki volt màr hasonló helyzetben? 18/L
Nem tudsz mást tenni minthogy elfelejted őt.
Töltsd el az idődet hobbival vagy csinálj valami programot.Tereld el a figyelmedet róla.Ne foglalkozz vele.Így egy idő után elfogod felejteni.
Azt mondta szeretett mikor velem volt.. Viszont letiltott, lehet azért mert így akar lekoptatni. Vagy pedig azért, mert azt mondta nekem, hogy gondolkodnia kell, hogy mi legyen, és én lehet túlzásba vittem ennek ellenére az írogatást.
Remélem azért még keresni fog.. Ha azt mondta nagyon jól érezte magát velem (minden tali után ezt mondta) és láttam is azért rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!