Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el azt, akivel még csak nem is találkoztam?
Küldök csokit hátha jobban leszel :D
Gondolj arra, hogy már csak jobb fiúk jöhetnek, hidd el beválik a recept.
Engem is villámcsapásként értek a dolgok mikor már elástam magamat a mélybe, s már-már nem is tudtam igazán van-e nálam sötétebb és agyilag betegebb ember.
Oszt megindult az élet, s most úgy érzem, mint Scarface: The World is Your---hidd el így lesz neked is :D
"olvasgatom az üzeneteinket,és a hazugságait,hogy sose fog elhagyni."
17 napja ismertétek egymást, milyen elhagyásról van szó?? :D Ne haragudj, de ez elég nevetséges.
Semmiképp ne írj/válaszolj neki, mert akkor nem fogod elfelejteni. Ha el akarod felejteni, akkor ne cseszd el azzal,hogy újra szóba állsz vele.
Hagyd, szerintem troll a lány, ezt visszaolvasva én is elgondolkodtam a 2 felesleges kommentememen.
Azt hallod csaje?
Válópert nem adod be netes úton?
Hátha valami jó kis vagyont leakasztasz a gyerekről, azt akkor a csokit is megtudod magadnak venni.
Szinte 100, hogy fiú és troll, ne írjatok neki.
Tiltsd le. Töröld ki az ismerőseid közül. Az üzeneteket is. Mindent ami vele kapcsolatos. És kezdj el mással beszélgetni. Nekem ez segitett. Hasonló helyzetben voltam.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!