Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást de nem fog össze jönni. Mit tegyek? (többi lent)
Ohm..okke..szoval egyikotok se lep..akkor mire is varsz pontosan?
Senki nem lep sehova..az egyenlo a nullaval..azaz sose lesz belole semmi..ez aztan tenyleg megeri..vmelyikotok dopja kicsit felre az onbecsuleset, vegyen erot magan, es menjen oda a masikhoz, es ne varja, h a sultgalam a szajaba repuljon
Vicces hogy pont abban a korban vagy amikor az életed szempontjából nem számít hogy most mit lépsz. Mire 30 leszel már emlékezni sem fogsz rá...
De mégis pont ebben a korban annyira félünk a beégéstől, hogy valami rosszat teszünk, hogy a legszebb éveinket hagyjuk elúszni pedig a világot is megválthatnák. De ugye az első hogy ne lógjunk ki a sorból :)
Én a helyedben próbálnám bevonni beszélgetésekbe amikor egy társaságba vagytok. Nem pedig kerülni.
Én is valahogy így vagyok csak fiúban és nem merek lépni, mert ha beszélgetünk akkor valahogy sose érzem azt hogy kedvel(nem néz a szemembe meg ilyenek), de ha távolról ránézek sokszor látom, hogy engem néz
Szerintem menj oda hozzá csak úgy és beszélgess vele, nem veszítesz semmit. Meg az ilyen csendes lányokról nehéz eldönteni, hogy most akkor mi van. Adj neki egy kis önbizalmat.
Hányadikas vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!