Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretjük egymást de nem fog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretjük egymást de nem fog össze jönni. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Fiú osztálytársamnak már nagyon régóta tetszem, szerintem évek óta. Néhány hónapja a haverja elszólta magát, hogy szerelmes belém, de már előtte is biztos voltam benne, hogy bejövök neki, de sosem éreztem ezzel kapcsolatban őt olyan határozottnak. Én is szerelmes vagyok belé, de szerintem erre már rá jött a viselkedésemből. Az a fajta lány vagyok akit lehetetlen megközelíteni mert szótlan vagyok, szűk szavú, társaságban várom, hogy ismét egyedül lehessek. Ennek ellenére nincs kevesebb barátom mint másoknak, eljárok mindenhova és szeretnek is az osztályban. Ez a fiú mindenkivel közvetlen, de velem sosem próbálkozott beszélgetést kezdeményezni. Közben folyamatosan figyel. Sokszor zavarba jövök emiatt és kínosan viselkedek. A közelében direkt sokat beszélek másokkal és hangosan nevetek, hogy tudja, azért lehet velem beszélni. Viszont társaságban tényleg kussolok. Nagyon nyomorultan érzem magam miatta. Eszembe jutott már, hogy nem tart elég jónak, mert keveset beszélek, társaságban elbújok.Valószínűleg nem akar semmit tőllem, nem hibáztatom. Tényleg meg kéne szenvedni az elején azért, hogy kialakuljon valamiféle kapcsolat. Már rég tovább tudtam volna lépni rajta, de mindig újból el kezdek reménykedni, mert folyton figyel… Legalább békét hagyna, ha nem tesz semmit. Viszont mindenért magamat hibáztatom, mert ilyen a természetem, különben társaságon belül beszélhetnénk, de így egyikünknek oda kell mennie a másikhoz, és ez abban a pillanatban nagyon kínos lesz, mert mindketten tudjuk mit jelent, ez olyan mint egy vallomás. Mindegy. Nem bírom tovább, hogy kellek is neki meg nem is. A suliban nem mutatom ki, de folyamatosan fájdalmat okoz, hogy ezt műveli. Régen elfogadtam azt amilyen vagyok de most egyre inkább kezdem megutálni magamat. Mit tegyek?

2017. márc. 9. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ohm..okke..szoval egyikotok se lep..akkor mire is varsz pontosan?

Senki nem lep sehova..az egyenlo a nullaval..azaz sose lesz belole semmi..ez aztan tenyleg megeri..vmelyikotok dopja kicsit felre az onbecsuleset, vegyen erot magan, es menjen oda a masikhoz, es ne varja, h a sultgalam a szajaba repuljon

2017. márc. 9. 21:06
 2/4 Noblesse Oblige ***** válasza:

Vicces hogy pont abban a korban vagy amikor az életed szempontjából nem számít hogy most mit lépsz. Mire 30 leszel már emlékezni sem fogsz rá...

De mégis pont ebben a korban annyira félünk a beégéstől, hogy valami rosszat teszünk, hogy a legszebb éveinket hagyjuk elúszni pedig a világot is megválthatnák. De ugye az első hogy ne lógjunk ki a sorból :)

Én a helyedben próbálnám bevonni beszélgetésekbe amikor egy társaságba vagytok. Nem pedig kerülni.

2017. márc. 10. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is valahogy így vagyok csak fiúban és nem merek lépni, mert ha beszélgetünk akkor valahogy sose érzem azt hogy kedvel(nem néz a szemembe meg ilyenek), de ha távolról ránézek sokszor látom, hogy engem néz

Szerintem menj oda hozzá csak úgy és beszélgess vele, nem veszítesz semmit. Meg az ilyen csendes lányokról nehéz eldönteni, hogy most akkor mi van. Adj neki egy kis önbizalmat.

Hányadikas vagy?

2017. márc. 10. 13:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak! Elszántam magam, hogy megpróbálom. biztosan nagyon meg fog lepődni, hogy beszélek hozzá:) Mért számít, hogy hányadikos vagyok?
2017. márc. 11. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!