Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb fiú barátom és én szeretjük egymást, de van csaja. Mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdodott. A fiunak van baratnoje. Es a baratnoje a legjobb baratnom!!!! Felek neki bevallani, hogy egymasba szerettunk... a srác nagyon figyelmes kedves aranyos velem.. volt egy csokunk is.. elvesztunk egymas tekinteteben, aztan elcsattant a csok... nem akarjuk a masik lanyt megbantani de a fiu jobban erzi velem magat.. mit tehetunk?2017. márc. 2. 17:44
1/4 anonim válasza:
szerintem a srácnak mindenképp szakítania kellene a legjobb barátnőddel ha közben megcsókolt téged. te meg döntsd el, hogy a fiú vagy a legjobb barátnőd a fontosabb neked.
2/4 anonim válasza:
Ajjaj..hát nagyon rosszul fog esni neki ha megtudja az biztos, de inkább szóljatok előbb neki, minthogy később mégjobban beleszeressen a fiúba és ne tudjon megválni könnyen tőle esetleg, mert az komoly károkat tud okozni bennünk..
Találkozzatok hárman és nyugodtan, higgadtan üljetek le és beszéljétek meg. Mondjátok el neki hogy nem akarjátok megbántani meg ilyenek mert azért szar ez a helyzet:/ de fuck logic hogyha téged jobban szeret miért vele jött össze? Vagy téged azután kedvelt meg amiután ők összejöttek? De akkor megcsalta a lányt, vagy miivan?
3/4 anonim válasza:
1. A srác megmondja a barátnőjének, hogy beléd szeretett, ezért szakít vele.
VAGY
2. A srác folytatja a barátnőjével, te pedig elkerülöd őt, amennyire csak lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem azt is leirni hogy miutan osszejottek akkor kezdodott ez a dolog es ha lehet ezt igy mondani akkor Inez "raerolteti" a szerelmét, szoval igazabol lehet mondani hogy Zegő (Zsombor) megcsalja Szandrát, de igazabol szerintem egy lanyt akit nem is szeretsz teljes szivvel nem annyira lehet megcsalni... de ez az en velemenyem
2017. márc. 3. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!